Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka tam...nastolatka

w której fryzce lepiej??

Polecane posty

Gość barabarabab
idz w tych lokach, bo przypuszczam ze sama raczzej nie zrobisz sobie zadnego koka

nie no do fryzjera raczej bede szła ;) tylko ze nie wiem jaka by mi pasowała dlatego prosze o jakas rade... pod uwage prosze wezcie ksztalt twarzy itd .. dla porównania dałam takie zdj; czy lepiej krecone czy proste.. ale znowu po paru godzinach bda strasznie wygladac :-o

loki i wyciągnij kolczyk z języka nosa i z nad górnej wargi bo to wygląda tandetnie i nieestetycznie

Szczerze mówiąc nie wiele widać na tych zdjęciach i tak naprawdę nie wiadomo, która Ci bardziej pasuje. Pierwsza wydaje się ładniejsza, ale to też pewnie dlatego, że widać Ci oczy:) Na you tube jest tyle pięknych koków, fryzur, upięć... poszukaj, na pewno coś uda Ci się zrobić:)

Gość madziatttttttttttttttttttt
1

a dac jakies inne bardziej widoczne zdj dla porownania?.. wiem ze jest duzo ale trudno mi ocenic ktora ladnie by wygladała... moze jakos podepne poradze sie fryzjerki ale duzo postronnych osob moze mi krytycznie pomoc ocenic:P

Gość barabarabab
czemu pierwsza? przeciez na pierwszej sa proste wlosy tak to moze chodzic sobie na codzien, a w koncu idzie na wesele wiec jestem za lokami. fryzjerka moze ci zrobic loczki a potem ewentualnie gore spiac w koka a reszte wlosow zostawic rozpuszczonych, nie wiem czy wiesz o co chodzi. mialam cos takiego na studniowce i kazdemu sie bardzo podobalo..

Gość barabarabab
idziesz do fryzjera wiec on/ona cie zobaczy w pelnej okazalosci i ci doradzi, powiedz ze mialas taki pomysl zeby zrobic loki a na gorze zrobic koka a reszte wlosow rozpuscic, niech doradzi w koncu fryzjer...

Gość bardzo dobra inicjatywa