Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo mi niepotrzebne

kurde miałam założyć o czymś topik, weszłam na kafe

Polecane posty

i zapomniałam co chciałam napisać :O

już się kończy? 😭 :classic_cool:

spoko, ja przyszedlem do domu, siadlem przed kompem i zapomnialem, ze jestem glodny. Teraz pamietam, ale nie chce mi sie duszyc rupy.

Gość mam pysznego batonika chcesz
?

Gość mam pysznego batonika chcesz
marcepan ze skorka pomaranczy :) rzecz jasna z Biedronki :classic_cool:

jassne, jezeli z dostawa do domu Twoj Ci ja i zrobcie cos z tym captcha. Nie chce mi sie tych literek rozszyfrowywac!

Gość poka tzytze
dawaj adrese zara bende :classic_cool:

musialabys az do pyrogrodu sie wybrac, ale ja jestem na tak. I wez cos do picia, bo sok mi se tez konczy.

Gość poka tzytze
mam pomarańczowy pasuje? :) oczywiscie tez z Biedronki :classic_cool:))

jasne, ze pasi! Tak mnie suszi, ze moze byc nawet napoj. komu mam cyce pokazac? a jak ktos mi uszczknie kawalek suta?

Gość poka tzytze
ale to nie napój, to sok :)

Gość poka tzytze
kurfa najblizszy pociag mam o 6 rano dipiero i jedzie sie 3,5h :O😭 :(

Gość poka tzytze
nie stolyca! jakby była stolyca to by prościej było 😭 chyba jednak nici z naszej dzisiejszej randkełe gdyż jutro muszę być na miejscu a nie zdążę obrócić na czas :(

Na miejscu? A co? Na grzyby idziesz? Coz, widac nasze uczucie musi dojrzec zanim dojdzie do batonikow.

Gość poka tzytze
NO CÓŻ muszę zjawić się na uczelni by złożyć podanie o skreślenie z listy studentów 😭:(

Gość poka tzytze
siebie :(

a po co chcesz sie skreslac? Uwazasz, ze nie jestes w stanie nic wniesc do zycia uczelni? Nie wierzysz, ze jestes w stanie z niej cos wyniesc? Ja w Ciebie wierze, masz sok, a ja taki spragniony! Znajomy z informatyki wyniosl chyba 600gb ram, da sie!

Gość poka tzytze
na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie nic wnieść w życie uczelni, nic dla siebie z niej wynieść, od dwóch lat, mimo posiadania soków i jedzenia batonów z Biedronki :classic_cool: po prostu ledwo ciągnę :( nie daję rady :( muszę się ogarnąć :( z bólem serca, ale taką decyzję podjęłam bo muszę podleczyć depresję i nerwicę :( muszę bo nie daję już rady :(

Ty tak serio? Jezeli serio, to bier dziekanke i masz rok na leczenie ddepresji, zobaczenie Gdanska Oliwy, Katowckiego Brynowa i innych wspanialych rzeczy. Jak nie masz kasy, to dwa-trzy miechy dorywczej roboty i rok bumelowania w trasie.

Gość poka tzytze
już miałam dziekankę więc już nie mogę :( myślałam wtedy że uda mi się coś ogarnąć ale się pomyliłam, więc teraz muszę zrezygnować, a później się po prostu reaktywuję, u mnie na uczelni to nie jest problem.

to sie tak mowi, ale jak sie skresli... znajomi tak robili i nie wrocili. A zostac na studiach, umoczyc rok i powtarzac?

Gość poka tzytze
no mogłabym, nawet bym nie musiała na wszystko chodzić bo mam trochę zaliczone, więc luz bym miała ogólnie, ale nie, postanowiłam zrobić przerwę. jak szłam na dziekankę to każdy mi mówił "nie wrócisz" ale ja chciałam, wróciłam, teraz też będę chciała, bo sobie postawiłam cel - skończyć tę szkołę, choćby tylko licencjat, ale mieć dyplom, bo ten kierunek jest moją pasją, chcę się uczyć, bo uczą nas świetni ludzie, świetni artyści, naprawdę znający się na tym co robią, z osiągnięciami, ale ja po prostu nie daję psychicznie rady :( muszę się leczyć, bo jak nie zacznę, to wiem, że zrobię sobie krzywdę, a nie chcę mieć studiów, pracy i leczenia naraz, sama praca jest wystarczająco stresująca :(

To co to sa za studia? Lodzka filmowka? Jak masz samozaparcie, spoko. Byle sie na zwieraczu nie odbilo. Najdziwniejsze jest to, ze siedzisz na kafe i masz depresje. Tylu ludzi, ktorzy udowadniaja, ze reprezentuja soba praktycznie nic to niesamowity boost dla samooceny ;]

Gość poka tzytze
toż kafe jest dla przegrańtzów właśnie :classic_cool: nie filmówka ;) nie ta dziedzina sztuki :) zacznę teraz brać leki niedługo i się ogarnę ;)