Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallaunia29

ile zarabiają prawnicy?

Polecane posty

Gość lallaunia29

jak jest tu ktoś kto zna się na tym niech napisze zawód i mniej więcej ile taki głupek może zarobić w miesiącu?

Gość lallaunia29
tak, a dlaczego nie pracuje w zawodzie chyba miałaby więcej? też uważam,że za dużo nieraz jak na możliwości intelektualne :)

Gość truskawkowy koktajl
lallaunia29 Twoje mozliwosci intelektualne sa zerowo jesli kazdego prawnika nazywasz glupkiem.

Gość truskawkowy koktajl
pozatym moja droga zarobki prawnikow sa rozne od sedziego sadu rejonowego ktory zarabia ok 4 tys do radcy prawnego zarabiajacego kilkadziesiat tysiecy

Gość truskawkowy koktajl
jennifer8787*** Jak na taka kase to biednie macie w mieszkaniu bo nawet nie w domu a ty tez zamiast korzystac z zycia bo masz za co na kafe siedzisz

chester kazda z firm zajmuje sie czymś innym ,niestety to jest publiczne forum i nie ma co tu duzo gadać -ludzie szukaja pomysl na biznes a po co robic sobie konkurencje?) pozatym nikt z forum mi nie wierzy i niech tak zostanie:)

Gość truskawkowy koktajl
jennifer8787*** wiedza tez sie nie popisalas byc po prawie a byc prawnikiem to nie to samo zeby pracowac w zawodzie nie wystarczy byc tylko po prawie

a gdzie mam siedziec? dziecko spi obok w pokoju mam wyjsc z mezem do restauracji czy na bal karnawalowy no tak bo jak bogata to powinna miec sprzataczke opiekunke ,sluzaca a wieczory spedzac co dziennie w innym koncu swiata:]pożal sie boże co za prostactwo sie szerzy pozatym chcialam zauwazyc ze zarabiamy tak od niedawna ,z 1 firmy powstalo 5 i trzeb bylo inwestowac inwestowac i jeszcze sie inwestuje..ale ty myslisz ze my od urodzenia z bogatych rdzin pochodzimy...i tu sie grucha mylisz

nie no ok myslalem tylko ze pracuje gdzies za granica. Moj brat w irlandii w jakims hipermarkecie zarabia wiecej niz ja jako informatyk w banku (SIC!!!)

Gość do jenifer
Hm nie chcesz napisać czym się Twój mąż zajmuje ale swoje zdjęcia w sieci publikujesz ... brawo :)

Gość małgosia1992rok
jennifer8787*** - a czy mąż wie że brakuje Ci poprawności w pisowni

z premia kwartalna to 2600 netto :) wiec do 30tys troche mi brakuje :) w niedalekiej przyszlosci planuje sie przeprowadzic blizej wawy

Gość Pyatagoras
Jennifer twoj maz zarabia wiecej w zime.

za duzo tez nie dobrze jej miec :) bo zaraz przykleja sie tacy co chca zebys sie podzielil :/ tak kasa bez zdrowia nic nie znaczy. PS. I popraw te 2 linki :P

Gość Mlody Student Prawa
A ja zaczynam od pazdziernika prawo::) Mam nadzieje ze jest to jakis wabik na laski co??

Gość lallaunia29
jennifer a po co ci w tm wieku mąż ??? może się pomyliłaś i piszesz o swoim tacie?

dzisiaj juz mi sie nie chce hehe wlasnie zajadam sie tym nowym wafelkiem princessa crama love...mmm ale nos mnie napierd od tego dmuchania w chusteczke :D

Gość Nie moge tego zrozumiec:P
Jennifer ja ci wierze ze jestes bogata, ale zastanawia dlaczego mowisz to calemu swiatu:P Ja bym nie dzielil sie takimi informacjami , i jeszczez zdjecia swoje wstawiasz:D??