Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaboczek1977

Bezpłatne testowanie maseczki firmy Mary Kay-Wrocław!

Polecane posty

Gość agnieszkaboczek1977

Witam-mam zaszczyt zaprosić na bezpłatne testowanie maseczki firmy Mary Kay! Kosmetyk ten jest nowością na rynku kosmetycznym, czeka właśnie na opatentowanie !!! Tylko teraz macie Panie możliwość osobiście wydać opinię o tym produkcie!!! Maseczka ma działanie rozświetlające i bardzo silnie nawilżające.Posiada także kompleks odmładzający Time Wise. Zapraszam serdecznie na chwilkę BEZPŁATNEGO relaksu !!! termin: 30.09.2010 czwartek godz. 18:30-19:00 miejsce: sala szkoły jazdy "Dobry kierowca" Wrocław ul.Reja 49 róg ul.Nowowiejskiej Agnieszka Boczek-dyplomowana kosmetyczka tel.502127041

Gość 1 z 10
boję się takich rzeczy

Gość agnieszkaboczek1977
...bać się nie ma czego! Kosmetyk jest dopuszczony do sprzedaży i ma doskonaly skład! Warto spróbować...

Gość agnieszkaboczek1977
Póki co kosmetyk był testowany tylko na zwierzętach, ale z bardzo pozytywnym efektem :) Lada chwila maseczka będzie wypuszczona na rynek, a Wy będziecie pierwszymi, które będą miały okazję go użyc i pochwalic sie kolezankom :)

Gość 1 z 10 kto mnie zaczernił
mam potwornie alergiczną, atopową, bardzo wrażliwą skórę, czasem mi coś tam wyskoczy (ale to przed okresem i jak zjem coś na co mam alergię) i cerę mieszaną, na czole i nosie jest bardzo tłusta a na policzkach bardzo mi się przesusza, a żeby było gorzej cera naczynkowa. mam się nie bać? :(

Gość AgnieszkaBBB
widzę,że na tym forum dużo oszustów....Ktoś wczoraj podszył się pod mój nick:agnieszkaboczek1977...Bardzo mi sie to nie podoba... Pozdrawiam wszystkich :-(