Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa tezz bladziuutkka

OTO ZALETY JASNEJ KARNACJI

Polecane posty

Gość jaaa tezz bladziuutkka

To zalety jasnej karnacji: - jasna karnacja odmładza- to potwierdzone, nawet widzę po mojej cioci, któa ma 47 lat a wyglada na jakies 37, nigdy nie była na solarium, unikała opalania się - opalona skóra wiotczeje szybciej i szybciej o wiele traci wodę, przez co sie marszczy, co postarza - jasna karnacja podkresla oczy, nie przytłumia ich- wrecz przeciwnie- uwydatnia tęczówkę -gładkie włosy w połaczeniu z jasna karnacją= miodzio - PRZEDE WSZYSTKIM LEPIEJ BYC NATURALNIE BLADĄ, A ZDROWĄ NIŻ SZTUCZNIE ZESMAŻONĄ SKWARKĄ, KTÓREJ SKÓRA MA 10 LAT WIECEJ NIZ W RZECZYWISTOSCI POWINNA MIEC, NIE WSPOMINAJAC O RAKU

no powiedzmy :) ale w lecie chcialoby sie byc opalonym... a nie moge, zaraz mi skora zlazi :(

Gość truskawkowy koktajl
jaaa tezz bladziuutkka dokladnie popieram moje rowiesniczki wygladaja po tych solarach i opalaniu w cieplych karajach na 10 lat starsze :( a ja sobie jestem naturalnie blada i cenie sobie te naturalnosc na solarce nigdy nie bylam i nie zamierzam a w lato nabiore kolorku tyle o ile musze np przez zakupy itd a celowe opalanie sie omijam szerokiem lukiem

Gość Oktawian8
Polecam filtr do jasnej karnacji 50+ uva i uvb :lirene sensitive 50+. W ogole nie bieli, skóra się w ogole nie świeci po nim :) A jasna karnacja ma mało melaniny w sobie dlatego trzeba używać filtrów, aby nie zniszczyć skóry. Cena to jakieś od 18-25zł :)

Gość gość
ja jestem blada jak trup i nie bede sie opalac nienawidze sztucznej opalenizmy-karnacja ciemna z natury jest ładna ale sztuczna opalenizna - ohyda-postarza a zmarchy i przebawienia z e hhooh,wygladam na mlodziej niz jestem naprawde-jako dziecko i nastolatka musialam jezdzic na rodzinne wczasy -nad morze i w gory -koszmar-osrodek wczasowy-ludzie w jadalni, na ulicach, na plazy -wszedzie-postanowilam sobie -ze jak dorosne to juz nigdy na zadne wakacje nie pojade bo nienawidze tłumów i słonca ,zarcia w jadalni, najgorzej przy jednym stole z obcymi

Gość gość
a ja mysle,że to kwestia genów nie tylko samej karnacji, znam brzydkie blade baby co wygladaja staro, np przez stresy, alkohol, jesli ciocia siedzi w domku non stop to moze dlatego mlodziej wyglada, a na przyklad widze po moich dwoch babciach, jedna ma ponad 85 lat i pamietam ze kilkanascie lat temu jeszcze sie intentsywnie opalała, w zasadzie nie stroni od słońca, jest wesoła a i wypić lubi ale z umiarem i chodzi bez laski i nawet okularow do czytania nie potrzebuje a wyglada na 70lat... ja sama siebie wolę w opaleniznie, wygladam szczuplej!

Gość gość
rodzice i dziadkowie ktorzy sa pomarszczeni od opalania i wygladaja starzej niz na swoj wiek -to ohyda

Gość gość
bzdura wieksze ryzyko raka, wiecej pieprzykow i znamion, piegi, ciagle nakladanie na ryj kremu z filtrem by sie nie sparzyć, faceci wolą raczej opalone brunetki z ciemną karnacją niż piegowate rude

Gość gość
a jesli ta opalona brunetka ma 30 lat a wygląda na co najmniej 40? fuuj- taka pomarszczona raszpla to powinna nosic kapelusz z woalka

Gość gość
na plaży to ludzie sa koc przy kocu, w górach tez tłumy- smród potu wszędzie - a kwatery prywatne? nocować u obcych ludzi , którzy grzebia w rzeczach? lepiej siedzieć w domu

Gość gość
amatorki opalania najpozniej po 40 tce beda tego ząłowac bo tsana sie pomarszczonymi raszplami wyglądającymi jak wlasne matki

Gość gość
skóra sie z nich sypie