Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ol

BOje się

Polecane posty

Gość Ol

Witam , poł roku temu przestalam brac tabletki Cilest,i jakies dwa miesiące temu postanowilam znowu zacząc brac.Przy pierwszym opakowaniu wszystko bylo dobrze, normalnie dostalam okres nic mnie nie bolalo.Przy drugim po jakis 2tyg zatrulam sie czyms i wymiotowalam. Od tej pory zaczelam widziec wszytskie objawy ciązy: takie jak zgaga, bol jajnikow. piersi, zmiania nastroju.Czy to mozliwe ze tabletki tak na mnie dzialaja?? Boje sie ze moglam zajsc w ciaze chociaz moj chlopak nigdy we mnie nie konczył;/ Co o tym sadzicie? okres mam dostac za 3 dni ale pewnie sie moze spoznic z nerwow.Tak strasznie sie boje... nie moge byc w ciazy

Gość aaannnn
A ile trwały wymioty. Jesli nie mineło mniej jak 4 godziny miedzy wymiotami a przyjeciem tabletki to nie masz sie czym martwic. Jesli jednak istnieje prawdopodobieństwo ze tabletka nie wchłoneła sie to powinniscie stosowac dodatkowe zabezpieczenie przez 7 dni. Jak bardzo sie martwisz to zrób test

Jeśli bierzesz pigułki, to przecież nie masz okresu (nie ma owulacji), tylko krwawienie z odstawienia i tutaj o żadnym opóźnianiu "z nerwów" mowy być nie może...

Jeśli bierzesz pigułki, to przecież nie masz okresu (nie ma owulacji), tylko krwawienie z odstawienia i tutaj o żadnym opóźnianiu "z nerwów" mowy być nie może...