Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Jutro I raz sie bede calowala

Polecane posty

bo sie nigdy nie calowalam z jezyczkiem ani nawet bez, a ten chlopak, mysli ze sie juz calowalam, powiedzialam ze tak, ale bez jezyczka - sklalamlam go:( bo sie wstydzilam.

Gość czesc roman
czesc calowalas sie juz?bo ja tak, z jezyczkiem. - ja też. :o

bo on tego pragnie od dwana, to ja wstymywalam, umowilismy sie juz kiedys na to, ale wymięklam,,nie obrazil sie - czekal. i sie umowilismy na jutro:( zapytala sie czy bedzie dlugo i namietnie, powiedzia, ze nie ma przyjemnijeszego uczucia na swiecie..:(

Gość Mlody Student Prawa
Metinta luxx ahh chetnie bym sobie podotykal tego tlusciutkiego cialka:D:D:D:D

ale..mam do tego krzywe zeby, tzn nie odstajace, mam zly zgryz..to nie bedzie szkodzic?:( po za tym, ta chwila przed, kiedy wyczuc, ze to juz? mam prawie 18 lat.

ale my wlasnie sie umawiamy w sumie tlyko po to:( wiec co? mam powiedziec cos, zatrzymac sie, Chce zeby bylo ciemno, wiec sie umowilam o 19:O

leviatan:D ale ja wlasnie nie chce na umaiwianie sie, sama o tym wiem..Ale tu nie moge inaczej, to jest chl z intenetu z kotrym sie zadko widujemy. ale mieskamy kolo siebie:)

sosss- on jest troche podobny do ciebie, on wie ze go kocham, i na odwrot, nawet powiedzial mi to..:( tylko on chce zeby bylo dlugo namietnie,,a poprosil bym to zrobila jak najpeikniej sie da, jak najbardziej umiem, z milosci - dodal.. i chce zebym sie dowiedziala, jak sie bede czula - calujac sie znim :D to bylo takie szczere!

moglby kto jutro do mnie wieczorem napisac i sie spytac jak mi poszlo?:( Boje sie, bo nie raz sie juz umawialam, tylko zawsze cos wypadalo. jak juz sie umowilismy to nie zrobilismy tego. A ja juz mu obieclama ze jutro.. on trzyma za slowo...musze to zrobic!!!!

Ja moge tutaj napisać :) Levv tylko to lista nie za przyjemna, ale mi to zwisa :P Pierwsza lista na ktorej tutaj zagościłam ;)

głupotą jest obiecywanie lub zmuszanie się do robienie czegoś w sferze kontaktów fizycznych

w sumie Levi masz racje, ale ja po czesci tego chce, mysle tlyko o tym, ze za kilka lat bede cholernie zalowala i plakala w poduszke ze taki wyjatkowy chlopak mi sie trafil chce sie kochac, calowac, a ja nic:O

a co jesli po pocalunku juz sie nie odezwie? co wtedy? ja sie nigdy I-a nie odzywam na gadu, tylko on.:* levi, ile masz lat?:( chcesz jutro mi sie spytac jak poszlo - to napisz do mnie.. i Ty soss tez:)