Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna upokorzona

Chłopak-ofiara klasowa mnie sponiewierał!!!

Polecane posty

Ja go tak wyzywam przy klasie "Ty śmieciu" ty "pedale" a on do mnie wyjeżdża ty "kur.wo" więc się zdenerwowałam podchodze do niego a on mi podstawia noge tak żebym się przewróciła, po czym patrzy na mnie i wyzywa od szmat, przyczym na koniec mnie opluł. Ten chłopak to skończony nieudacznik, ofiara klasowa. A chłopaki w klasie też okazały się chamami, nawet mnie nie bronili i cała klasa się tylko śmiała. Z resztą ten chłopak to debil, ktoś mu dokucza a on nie umie się nawet bronic, jedynie co umie to uderzyc plecakiem czy zabrac komuś krzesło jak ktoś ma sobie usiądź.

Gość losdfvs
ach dzisiejsza młodzież :D

Nie muszę się zastanawiać, w poniedziałek moja matka wybiera się do szkoły i zrobi afere w tej sprawie. Chłopak mnie znieważył, ale co tam? żaden inny nie zwrócił mu uwagi tylko się śmiali, potraktowali mnie tak samo jak jego.

Gość Pseudonim landrynkowy
no ale ty zaczęłaś.czego się spodziewałas ze ci przyklaśnie?

Tego chłopaka i tak w klasie poza trzema osobami nie lubi. Ja go tylko wyzywałam, po prostu nie lubie go, on do klasy się nie odzywa, idzie w innym kierunku jak nas widzi, należy mu się takie traktowanie a on po prostu zachował się jak cham, nauczycielka mu tylko zwróciła uwage że jak byłby dzendelmenem to by się tak w stosunku do mnie nie zachował a on powiedział jej że jest głupia. Nauczycielka widziała to zachowanie i sama dopiero zwróciła uwage na to gdy on mnie zaczął atakowac.

Gość Załamany Wszystkim
Ach, te gimnazja. Bardzo dobrze zrobił. Dzięki tobie awansował w oczach klasy.

Wcale nie awansował bo w klasie i tak go nie lubią, i wcale nie jesteśmy w gimnazjum tylko w szkole średniej. Ostatniej klasie technikum.

Boże, co za patologia :O Po za tym on ani w ogóle NIKT nie zasłużył sobie na takie traktowanie jakim go uraczyliście. I nic dziwnego, że chłopak nie wytrzymał i dał upust złości, tyle czasu wytrzymywać takie upokorzenia... Po za tym, przykro mi to mówić, ale zasłużyłaś na to :)

Gość Bożee
Dorośli ludzie i zachowują się jak dzieci

Nie wiem czemu tak litujecie się nad tym chłopakiem, chłopak z patologicznej rodziny, w dodatku brzydal który nawet nie odzywa się do klasy, unika wszystkich a skoro taki jest to widocznie wie że jest gorszy od wszystkich. Nauczycielka jemu zwróciła uwage a mnie nie, a widziała że to ja pierwsza zaczęłam:P

My się nie litujemy nad nim...tylko nad tobą. Potrzebujesz pomocy specjalisty z zakresu psychologii dziecięcej.

Tobie to już nic nie pomoże, bo zatarło się w Tobie całkowicie poczucie wrażliwości i moralność. Głęboko współczuję być tak tępą istotką :O

... nie znoszę takich przemądrzałych dziewuch ja ty. Masz sieczkę zamiast mózgu. Naprawdę sprawia ci przyjemność nękanie innych? W dodatku słabszych. Mamusia idzie zrobić aferę w szkole, bo jej córeczka została znieważona... Swoją drogą, mam cichą nadzieję, że to jakże popularne na kafe provo. A tak na marginesie, muszę wyrazić ubolewanie - tacy jak autorka - "Dziewczyna popierdolona", zazwyczaj tą swoją kretyńską wiarą, że to im się należy, że to oni są wszystkie pieniądze warci a cała reszta to kupa śmieci dopycha się w końcu do koryta i żyje później wygodnie kopiąc dołki pod innymi. Ale to dobrze znany i wyeksploatowany aż do bólu motyw niesprawiedliwści społecznej.

Gość jbhjbhvh
masz co chcialas ty kogos nie szanujesz wiec dlaczego ktos ma ciebie szanowac

Tylko że jak on byłby normalnym chłopakiem to by się zastanowił nad sobą co sam źle robi a nie rzucał się z pyskiem i śliną na dziewczyne. Nauczycielka jemu zwróciła uwage a mnie nie, z resztą ta nauczycielka jest nie wiele starsza od nas i ją teksty jakie my mówimy do tego chłopaka(czasami na lekcji) śmieszą:D

Gość Ja Anna
Panna jak nic z zapyziałej zawodówki.Dzendelmen...he he..OHP? Ja stawiam że szkoła specjalna albo OHP, w technikum nie ma tak niskiego poziomu intelektualnego.On dzendelmen ona lejdi...:P

Gość Załamany Wszystkim
Współczuję mu. Ale kretynów w otoczeniu.

Gość i dobrze c zrobił głupia larwo

Gość Ojapiernicze!!
ZNAM CIE!! CHODZIMY RAZEM DO KLASY!! U MNIE W KALSIE BYŁA IDENTYCZNA SYTUACJA! JA SIE SMIAŁAM JAK GŁUPIA Z TEJ DZIEWUCHY!! TO TY?!?!

Gość Ociulała Zocha
Ja pierodolełe, co za durnełe topikeły...

Gość chdufgbjuuffcf
dobrze ci tak szmato, jeżeli obrażasz chłopaka, który nie jest dla ciebie wredny, tylko jest według ciebie ,,nieudacznikiem'' to jeszcze za mało oberwałaś

Gość ona jedn a
chetnie spusciła bym ci taki wpierdol ze bys pluła krwią zmieszaną z okruszkami twoich zebów szmato jebana i własnie jestes kurwą i kurwa ci urodziła a cwel cie zrobił pierdolona dziwko

Gość ja też jestem młodą nauczyciel
ką i też bym mimo wszystko ze względu na płec poparła autorke:)

Gość co sie z tymi ludźmi dzieje
hahahahaahah,nic dziwnego,że klasa cie wyśmiała,skoro to taki sam żenujacy poziom jak ty :D:D banda baranów cieszących się z cudzego nieszczęścia,podlizującym sie kolegom..po prostu taki typ,co ma wszystkich w dupie i śmieją się z innnych,niezależnie od tego kto to...znajomi gówno warci...nie dziwie sie temu chłopakowi,że was nie lubi i olewa ciepłym moczem...też bym miała na was wyjebane :D:D i wcale nie taka ofiara z niego,skoro potrafił ci sie przeciwstawic...i co z tego,że brzydal i z patologicznej rodziny? każdy mógłby sie urodzić w takiej rodzinie i żeby sie z tego śmiać trzeba być naprawde jebanym bezmózgiem :O

Gość co sie z tymi ludźmi dzieje
aż trudno mi uwierzyć,że to prawda,na 99 % to prowo bo nie wierze że w tym wieku można być zjebem na poziomie podstawowki ...chyba że jesteście niedorozwinięci umysłowo

Gość dobrze Ci tak
moczu Ci na twarz nie oddał?