Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja1989

Seks z kolega...

Polecane posty

Gość Anja1989

Musze gdzieś w końcu to napisać, bo juz sobie nie radze... Tak źle się z tym czuję... Byłam jakiś czas temu na weselu świadkową, on był świadkiem... Znaliśmy sie już ze 2 lata, ale dopiero po weselu zaczęliśmy regularnie pisać. Później pojechaliśmy z młodymi na plener. Mieliśmy pokój 2-osobowy... I stało się... Ale to nie była ja:( Ja taka nie jestem... Spałam tylko z jednym chłopakiem...z którym byłam 3 lata. Dlaczego teraz sie zgodziłam... Mówił, że mu sie podobam fajnie...na takie banały sie dałam nabrać... Widzę, że pisze ze mna inaczej..Pisze, raczej odpisał na jednego esa... Nie to, że był nie miły...Niczego sobie nie obiecywaliśmy, ale dlaczego do cholery sie zgodziłam... Patrze na swoje zdjęcie i głupie mysli, że wtedy byłam inna... Dlaczego się z nim przespałam....

Przespalas sie z nim bo... potrzebowalas seksu szukalas akceptacji chcialas sie dowartosciowac, sprawdzi czy mozesz go wyrwac

no i dobrze zrobiłaś :) jesli tylko tego w tym momencie chciałaś to nie ma co sobie pluć w twarz, to jest normalne, potrzebujemy seksu. Miałaś na to ochote, nikogo tym nie skrzywdziłaś, spoko :) a koleś jak sie teraz nie odzywa to juz jego problem - i niech nie mowi ze za szybko "dałaś" bo on w końcu też w tym uczestniczył, Jesteśmy dorosłymi ludźmi, mineły zcasy że trzeba było 3 miesiace za rekę chodzić a potem dopiero łózko.

boli cię że teraz jest oschły, ale na myślenie za późno, nim prześpisz się z kimś dla sportu zastanów się kto tego chce, ty czy on?

Eh dziękuje za wypowiedzi...z jednej strony wiem że macie racje, aa z drugiej chciałabym żeby coś napisał... Ale trudno zapomnę, tak jak zresztą zawsze.

Gość mążanalista
a może byłaś słaba w te klocki i dlatego nie chce powtórki

Wiesz czy byłam słaba, czy nie to nie wiem, napewno nie mam takiego doświadczenia jak on, chociaż nie powiem, seks z byłym był lepszy. Ale wydaje mi sie, że jak ktoś sie komuś podoba to jednak seks nie jest na pierwszym miejscu, bo w seksie można sie 'dotrzeć'.

Gość mążanalista
czy można się dotrzeć? to zależy od temperamentu i czy nie byłaś skrępowana

Gość ja myslę ze
Ty liczyłas na cos wiecej dlatego Twoj niedosyt...myslałas ,ze cos wiecej z ego bedzie,widac ze Ci sie podoba,natomiat on chyba tylko o seksie myslał ztego co widze zastanawia mnie tylko fakt czemu Wam 2-jke wynajeli a nie np dwie 1 pokoje oczywiscie,przeciez wiedzieli ze para nie jestescie

Nie, skrępowana raczej nie, na koniec stwierdził w żartach, że taka cicha woda ze mnie. A na drugi dzień powiedział, że z jego strony nie muszę sie nic obawiać, bo napewno nie jest taki żeby iść kolega sie pochwalić, a co będzie dalej to zobaczymy, czas pokaże. W moim przypadku to może nie chodzi tak o to, że żałuje, tylko o to, że kolejny raz mi sie coś nie udało i że ten seks mógł byc tego przyczyna, a czy był to już sie nie dowiem...

No właśnie...bo my chcieliśmy dwójke... Kręciliśmy ze sobą, oni sie pytali jakie pokoje a my razem stwierdziliśmy że 2... Tak, wiem teraz nie powinnam mieć o nic pretensji do nikogo...

dziewczyno przestań się dołować takim wyskokiem Była chwila skorzystaliście , było fajnie i co ciągle to wałkujesz Sama stwierdziłaś że z poprzednim seks był lepszy więc zapomnij

Gość DO DOBRY DORADCA
powiem Ci,ze dziewczyny (te porzadne,a ona taka była-pisze,ze miala 1 chlopaka w lozku z ktorym 3 lata była) łączą seks z uczuciem. kobieta inaczej podchodzi do seksu,on wiąze jej sie z przytuleniem,milym slowem,natomiast dla faceta to czyste zaspokojenie popedu.ja nie mowie ze dla kobiety nie tez na pewno im dojrzalsza kobieta-tym bardziej czystego seksu potrzebuje ,stad powiedzenie ze po 30 te najlepsze ale taka po 20 to laczy to z uczuciem....stad jej wywody

no....niby tak...niby inaczej podchodzą do sexu...ale tylko na początku...potem stają się równie zimne i wyrachowane jak faceci...i to dopiero boli faceta:)

zgadzam się z moją poprzedniczką co do uczucia i negatywnej reakcji po tym gdy zaczęła się zastanawiać nad tą decyzją Dlatego napisałem że niech przestanie się dołować bo to nic nie zmieni a tylko może wpłynąć negatywnie na jeż życie seksualne w przyszłości Tak jest czasami u kobiet że występuje chwila takiego podniecenia że nawet nieciekawy facet jeżeli trafi w ten czas to może sobie "poużywać" i już nigdy później nie będzie miał okazji do powtórzenia. Czasami facet chce ją tym podniecać i odkłada moment seksu do następnego spotkania a taka sytuacja już może się nie powtórzyć Facet inaczej ..." łąduje" się kobietą która mu się podoba Wali sobie gdy nie dostanie od niej i spotyka się z nią z nadzieją że mu się odda

Wiem, stało się, ja po ostatnim związku staram sie nie podchodzić tak emocjonalnie do życia. Ale pozostaje pytania odezwać się coś do niego czy nie pisać nic, poczekać na ewentualny jego ruch? Wczoraj pisaliśmy kilka esów, które wyszły z mojej inicjatywy oczywiście. Takie ogólniki co u Ciebie, jak po plenerze.

Pierwszy raz widzę u niego opis na gadu... A numer jego mam długo... ''Zacząć jest łatwo, wytrwać jest sztuka''. Fuck....Gdyby mu to było obojętne to by nie zawracał sobie głowy ustawianiem opisu, z drugiej strony już dawno by sie odezwał:/

kobieto...zejdź na ziemię...opis nie dotyczy ciebie

Dzieki fev ta wiadomość była pomocna. Faktycznie chyba musze zejśc na ziemie. Boshe jak sie nie napije jutro to zwariuje.

Gość znawczyni756e
anal byl? jakie pozycje? gdzie ci sie spuscil? powtarzacie to? on chce?

Trzeba było wcześniej się zastanawiać nad skutkami, teraz to już musztarda po obiedzie.

Gość seks przez internet
dalas dupy latwo :(

Gość dałaś dupy za jedno
słówko i,nne dają za 10 zł, inne za 50 zł, inne za jedno piwo , drink, co za różnica , jesteś zwykłą kurwą i tyle.

Gość heeeeeee
A COS CI SIE MYMYDLILO; ZE TAK SIE ZASTANAWIASZ,co zle ci bylo, dla swojego zaspokojenia z nim poszlas,i brawo ci za to