Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitnessmann

dlaczego tyle dziewczyn jest otyłych?

Polecane posty

Gość fitnessmann

Obserwuję to w klubie fitness. Dużo dziewczyn z pozoru jest szczupłych. Kiedy jednak przebiorą się w strój do ćwiczeń: często mają grube uda i obwisłe pośladki, nie mówiąc już o fałdach na brzuchu!

Gość następnym razem
To dobrze że mają grube uda jest za co chwycić :D

bo sa glupie :tlumacza sobie ze maja kobiece ksztalty a tluszcz to poprostu otylkos o i tyle..:) a kobiece ksztalty to cyc i pupa ,nogi ,rece i brzuch ma nyc drobne szczuple

Gość ty chyba nie wiesz
co to znaczy otyłosc obwisłe pośladki i fałdy na brzuchu nie mają nic wspólnego z otyłością

Gość ty chyba nie wiesz
moge pokazac wiele szczupłych dziewczyn które mają obwisłe pośladki , a do otyłych na pewno nie należą

Gość kiniaswiania
a ty m pokaz kretynko laske z pozoru szczupla, ktora po przebraniu w stroj do cwiczen okzuje sie OTYLA. nie NIEZGRABNA, TYLKO UTYLA.

ja zauwazylam ze wlasnie duzo dziewczyn ktore kiedys byly ''laskami'' byly szczuple teraz sie roztyly! to jest jakas masakra a jeszcze lepiej usiasc i plakac ze jest sie grubym i brzydkim i ze nikt ich nie chce! wez podnies ta dupe idz na fitness, rob cos z soba!jest duzo kobiet ktore poprostu sa zaniedbane! a co do tematu to chyba lepiej niech chodza na fitness niz siedza w domu i narzekaja, moga miec obwisle uda ale dzieki temu ze chodza i robia cos ze soba nie beda tak mialy!chwala im za to ze chodza!

Gość tak samo mozesz spytac
dlaczego tyle ludzi jest wysokich/niskich, dlaczego maja rózna budowe, choc tyle samo jedza od dzieciństwa, dlaczego jedni choruja, przestrzegajac zasad higienym a drudzy nie.dlaczego jedni maja geste mocne włosy, a drudzy słabe, jedni piekna cere,a drudzy pryszcze. Ludzie sa rózni . I to jest zreszta fajne.

Gość on11111
Nie przejmujcie się dziewczyny! I tak was kochamy takie jakie jesteście!

moim zdaniem jesli sie chce to mozna cos z siebie zrobic ze tak powiem :) naprawde jest duzo sposobow aby zmieniac wyglad na lepsze :) grube tylko narzekaja ze sa grube!zmien diete i chodz na cwiczenia!od razu poprawi Ci sie samopoczucie i samoocena:)

Gość zmina diety nie duzo daje
bo raczej grube jedza nawet mniej niz chude. na tej zasadzie mozesz mowic zmien diete do dziewczyny, ktora ma pryszcze. No ma, choc robi cuda i stosuje, co sie da. Jesne, ze drakonska dieta odchudza, ale nie jest zdrowa, poza tym jojo.

Gość chyba już wolę
obwisły tyłek - bo ten można szybko ujędrnić niż końską twarz jennifer :O pewnie coś można z tym zrobić, ale dużo większym kosztem

hahaha tez wole miec obwisla pupe, jednak nie mam takiego problemu bo w przeciwienstwie co do niektoryc nie siedze i nie puchne:)

Gość jennifer8787*** ty to
za grosz nie masz kobiecej figury strasznie jestes zlosliwa ja nie wiem ty to sobie musisz wyrownac braki w figurze ta zlosliwoscia pozatym kobiete od mezczyzny wlasnie odruznia wieksza ilosc tkanki tluszczowej a ty z figury wybacz nie przypominasz kobiety a faceta zabawna jestes z tym nazywaniem szczuplych kobiet tlusciochami i ja akurat widzialam grubaski ciezsze od ciebie o 10 kg i z ladnym napietym cialem ale tak to jest ja sie jest niedowartosciowana droga jennifer to potem na sile na forum probuje czlowiek mowic sobie i iinym ze jest super piekny i zgrabny

Gość on11111
gdzie można znaleźć fotkę jennifer8787***?

Gość on11111
jennifer8787*** - pokaż zdjęcie bez kołderki!