Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość awantin

próba pierwszego razu nie wyszła, dlaczego

Polecane posty

Gość awantin

wziąłem sprawę w swoje ręce, w swoje czyny, ale niestety się nie udało Wszystko jak dla mnie było ok, miejsce czas okoliczności, Całowaliśmy się, w ubraniu ja leżałem na niej, ona również była ubrana. Ocierałem się swoim kroczem o jej krocze, dotykałem jem piersi, jej krocza i tak dalej, myślałem że jest wspaniale, czułem że jej jest równie wspaniale jak mnie i że może to moment, zapytałem się jej czy myśli o tym samym co ja, przytaknęła więc zacząłem ją całować coraz niżej i doszedłem do spodni, rozpięłem je, próbuje je ściągnąć i nawet podniosła biodra by mi było łatwiej i gdy miała je już na udach powiedziała: jeszcze nie teraz. Wróciłem do zwykłego całowania w usta jej i powiedziała mi od razu że mni przeprasza, wiadomo odpowiedziałem jej że nic się nie stało, później zrobiliśmy do w miarę normalnych zajęć czyli dokładniej ona uczyła się nowych chwytów czy coś takiego na gitarze a ja jej śpiewałem... Tak wiem jak to brzmi, ale mniejsza o to. Pytanie może wiecie dlaczego mogła tak późno powiedziała że nie chce i czy może ogólnie źle coś zrobiłem, wy się chyba bardziej znacie na kobietach niż ja... Jeszcze jedno, pytać się jutro dlaczego nie chciała czy zostawić tą sytuację, zapomnieć, Dla informacji, nie ma dziś dni płodnych ani okresu, Z góry dzięki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować