Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhaart

chory kot?!

Polecane posty

Gość ekhaart

jeśli był podobny/taki sam temat to przepraszam, ale bardzo niepokoję się o kota i nie mam czasu szukać na forach o takich sprawach. otóż od wczoraj zauważyłam że mój kot dziwnie się zachowuje... to znaczy chodzi taki przymulony, nie chce się bawić, nie reaguje nawet na wołanie... ma niecałe 6 miesięcy. jedzenie także jest mu obojętne. krąży bez celu z nieobecnym wzrokiem. wieczorami kurczowo się mnie trzyma, jakby bał sie że gdzieś odejdę. mimo, że zjada swoje posiłki normalnie ma wklęsły brzuch. najbardziej to przeraża mnie chyba ta jego obojętność. w dziwny również sposób trzęsie mu się żuchwa. jeśli mieliście podobny problem, prosze, pomóżcie...!

radze iśc do weterynarza. Mój pies tez niedawno był chory i troche zwlekałam z wizytą, ale w końcu poszłam i kamień spadł mi z serca. Okazało sie co prawda że był chory na 2 choroby i musi brac antybiotyki ale przynajmniej juz nie mialam tego strachu że nie wiem co się dzieje albo że zwlekałam i jest za pozno. Idz z kotkiem bo to moze byc jakas choroba, albo poczatek. Nawet jesli to nic powaznego bedziesz miala czyste sumienie. A moj piesek ma sie juz dobrze i znow jest jak dawniej:D

radze iśc do weterynarza. Mój pies tez niedawno był chory i troche zwlekałam z wizytą, ale w końcu poszłam i kamień spadł mi z serca. Okazało sie co prawda że był chory na 2 choroby i musi brac antybiotyki ale przynajmniej juz nie mialam tego strachu że nie wiem co się dzieje albo że zwlekałam i jest za pozno. Idz z kotkiem bo to moze byc jakas choroba, albo poczatek. Nawet jesli to nic powaznego bedziesz miala czyste sumienie. A moj piesek ma sie juz dobrze i znow jest jak dawniej:D

Gość gość
moj kot zachowuje sie jakos dziwnie. Jest ospaly ledwie sie rusza. co z nim moze byc? znacie jakiegos dobrego weterynarza?

Gość gość
gość dziś moj kot zachowuje sie jakos dziwnie. Jest ospaly ledwie sie rusza. co z nim moze byc? znacie jakiegos dobrego weterynarza? Zabierz go jak najszybciej do weterynarza. W http://weterynarz-szczecin.info/ maja swietnych specjalsitow, skorzystaj z ich uslug.