Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakłażan co spać nie możę

czepiający się chłopak!!!!

Polecane posty

Gość bakłażan co spać nie możę

dzisiaj to było już przegięcie zachował się jak egoistyczny cham! wracamy od jego rodziców, wszytko fajnie śmiechy chichy i naprawdę sympatycznie, zaparkowałam samochód i podeszliśmy do samochodu sąsiada, aby obejrzeć autko bo przymierzamy się do zakupu podobnego, zaaferowana oglądaniem kilka razy niechcący i naprawdę lekko obiła się moja mikro-torebka o drzwi jak się schylałąm aby zajrzeć do wnętrza (osobiście bym nawet nie zwróciła na to uwagi) ale mój luby już pod windą 30 sekund później zapodał mi wielką reprymendę, jak tak można, być taka pierdoła, normalnym ludziom się takie sytuacje nie zdarzają, aby nie upilnować własnej torebki i foch nawet nie pisnęłam, bo się tak zdziwiłam, że można tak się wkurzyć o taki mały akt pierdołowatości w windzie cisza. w domu cisza zabrał się do kompa nadal cisza poszłam się wykapać i ochłonąć, nawet nie zajrzał czy się przypadkiem nie utopiłam. Po godzinie moczenia się wylałam się z wanny do łóżka, Luby nadal pracował na komputerze zapytałam czy idzie spać- nie idzie- pytam się czy dużo mi zostało- obrażony odparł, że nie da się tego określić w procentach, no ok., owinęłam się kołdrą i usnełam. W końcu wgramolił się do łóżka, nie przytulił się, ale kontaktu szukał, ale mnie skolei taki wnerw złapał, że już od 2 godzin spać nie mogę gnojek!!! Dodam jeszcze, że największe apogeum to jest jak siedzi na miejscu pasażera w samochodzie gdy ja prowadze. O zgrozo dodam jeszcze, że mam walsne autko od 3 m-cy więć szlifuję umiejętności kierowcy i mój Luby chętnie udziela mi wskazówek, ale jak się do jakiejś nie zastosuje do biada mi zarzut w stylu: Ty się nie słuchasz, mam średnio co 100 km, bo on chce mi pomóc, a ja się nie słucham tylko robie po swojemu no padaka normalnie

Gość iwonka kielce
1. Piszemy w j ezyku polskim "z kolei" a nie "skolei' 2. Nie mocz się tyle w wannie bo to wysusza skóre i przyspiesza starzenie 🖐️

Gość bakłażan co spać nie może
dzięki za poprawkę - mój błąd ;)