Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpa

Kurwa

Polecane posty

Gość kpa

Pierwszy raz w zyciu sie zakochalem. Chujowe uczucie i jeszcze ta swiadomosc, ze i tak nie mam u niej szans :o Nawet probowal nie bede.

Gość kpa
Niech mi to juz minie... :o Nie moge zasnac i sie na niczym konkretnym skupic :o

Gość kpa
zajeta nie jest a czy ma wysokie progi to nie wiem dlatego boje sie sprobowac. nawet nie wiem jak zaczac :o

Gość kpa
Znam ja ze starej szkoly. Nie rozmawialem z nia ponad 2 lata :o

Gość kpa
Podkochiwalem sie w niej jak jeszcze razem do szkoly chodzilismy. Wczoraj przypadkowo ja spotkalem pod domem mojej ciotki. Tak sie zlozylo, ze oboje na kogos czekalismy. Zaczelismy na siebie spogladac, ale nie wytrzymalismy dluzej niz sekunda :D

Gość kpa
Chociaz ta sekunda wystarczyla zebym teraz nie mogl zasnac :o

Gość kpa
Nie mam konta na NK :o

Gość iwonka kielce
czesc sosss, to ja, 25 latka ktora szydzi z twojego nosa :P Autorze! Prosze wez pod uwage to co teraz napisze. Otóż ja naleze do dziewczyn, ktore samym wygladem sprawiaja, ze wiekszosc facetow rezygnuje w przedbiegach. Sprawiam wrazenie niedostepnej, wiele razy to katami słyszałam. mam tez kolezanki, ktore maja ten sam problem: piekne, wykształcone, a absztyfikantów brak - bo wszyscy uwazaja, ze taka dziewczyna juz dawno kogos ma i ze nawet na takiego faceta jak ty nie splunie. Otóż błąd!!! moj obecny facet, byc moze juz wkrotce maz tez tak myslał, ale mimo wszystko zaryzykował... Jestesmy niesamowicie szczesliwi :) Byłam sama i to długo... kazdy uwazał ze na pewno jestem zajeta, ze mam wyzsze wymagania...Nie mysl tak. Jak nie wyjdzie, to trudno! ale w 505 przypadkow moze cos z tego wyjsc. Serio ;) Powodzenia! :)

Gość kpa
Sprobuje ja znalezc na NK. Napisac do niej jako osoba anonimowa czy sie przedstawic ?

Gość iwonka kielce
Aha, moj facet ma wiele braków :p ale ujał mnie jednym - poczucie m humoru. ty tez na pewno masz jakies ukryte talenta :) a jak nie wyjdzie to nie szukaj winy w sobie i probuj dalej. do odwaznych mezczyzn swiat nalezy :)

Gość iwonka kielce
tylko nie NK :O uderzaj do niej na zywo. jestem pewna ze doceniasz siebie tylko w 50% a jak podbijesz live to masz u niej +25%

Gość iwonka kielce
+50% miałam nhapisac :P czyli ze 100 :)

Gość kpa
Powaznego konta na NK nie stworze. Nie ma mowy :P

Gość kpa
Problemem bedzie ja znow spotkac. Nie wiem gdzie ona mieszka a pod domem ciotki nie bede przeciez siedzial :P

Gość iwonka kielce
skoro znasz ja ze szkoły... nie szkodzi ze dwa lata nie gadaliscie. do mnie sie odzywaja faceci z ktorymi PODOBNO chodzilam do przedszkola ;) i nie uwazam ich za głupkow, przeciwnie - jest mi bardzo milo. dwa lata to nieduzo, sprobuj do niej zagadac moze na jakims gg. i tez nie szkodzi (pisze ze swojej perspektywy) ze ona obczai ze celowo zdobyles jej numer gg czy innego komunikatora. podejrzewam ze bedzie jej milo. oczywiscie zorientuje sie o co ci chodzi, ale rzadko ktora sie nie orientuje :P musisz postawic wszystko na jedna karte, innego wyjscia nie ma. inaczej bedziesz jak prawicy z kafe :P z własnego doswiadczenia moge jeszcze napisac, ze odwaga faceta w takich sprawach jest baaaaardzo wysoko punktowana. bardzo :)

Gość iwonka kielce
a swoja droga, to ja mozna sie zakochac nie znajac kogos? :P pewnie masz 17, no max 19 lat :P

Gość kpa
Po wygladzie stwierdzam, ze z charakteru sie nie zmienila i nadal jest spokojna dziewczyna.

Gość iwonka kielce
Po wygladzie stwierdzam, ze z charakteru sie nie zmienila i nadal jest spokojna dziewczyna. brawo :p bravissimo :P :D

Gość kpa
Gdybym mial jej nr. gg to juz teraz bym napisal :P Nikt kogo znam na pewno go nie ma.

Gość kpa
Co napisalem nie tak ? :D

Gość iwonka kielce
A nic nic :P Wbij sobie do głowy raz na zawsze. Niczego nie wiesz "po wygladzie". Niczego NICZEGOOOO!

Gość gsegsdgs
sooooosssssssssssssss, po cholere masz to foto w stopce, zawsze mnie to dręczy? ze niby kafe-wyryw?

Gość słuchaj służebnico janko
sosssssssss a ty chłopie w jakiej ruderze mieszkasz, ze taki stary zamek maszna drzwiach zainstalowany, to po dziadkach?

Gość januszek i wlodzio
To się musicie nauczyć nie zakochiwać!