Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleopatra32

jak zgubić pokarm?

Polecane posty

moja córcia(15m-cy)wkońcu rezygnuje z cyca,sama gdy ją chcę karmić kręci główką że nie chce.Pije coraz więcej z butli.no ale jak tak z 12 godz nie pije z piersi to cycki zaczynają boleć i robią się twarde.No i przystawiam ją na śpiku wtedy.i błędne koło powstaje.czy powinnam odciągać pokarm,jak zakończyć karmienia?

Gość tym razem anonimowo........
Jak zgubić? Wybierz się na wycieczkę do lasu i porzuć z dala od domu, może nie wróci ;) "No i przystawiam ją na śpiku wtedy" kurcze nie rozumiem, co to za nowa metoda? i skąd bierzesz ten katar?

Lada moment będę miała ten sam problem. Moja córcia ma 17 miesięcy i ssie w zasadzie już tylko nad ranem jak sie przebudzi i tuz po obudzeniu, no czasami jeszcze jako uspokajacz po jakimś uderzeniu czy innej wielkiej krzywdzie :P. Ponieważ wybieram się do pracy na 2 zmiany, to w jednym tyg będe wychodziła z domu o 5.00. Muszę na szybko ją odzwyczaić...i zacznie sie problem co zrobić z pokarmem...chyba sie wybiorę do lekarza bo są jakieś proszki na wysuszenie chyba.....Nie zrobilam tego po 1 dziecku i pokarm nie wysechł całkowcie nigdy!!! nie,żeby piersi twardniały czy coś takiego ale po uciśnięciu zawsze było parę kropli.....

Gość mammmmmma
Ty ciumkajaca moze zgubisz w poczekalni u psychiatry???

ja tam zawsze domowymi sposobami pielucha tetrowa na cyce i obwiązywałam się bandażem kilka dni i po sprawie

ja stopniowo najpierw jedno karmienie zastapilam butelka potem kolejne itd czyli wydluzalam czas miedzy karmieniami stad mleka sie mnie produkowalo .i w nocy calkowicie zrezygnowalam .jak sie mleko zbieralo odciagalam tylko ten nadmiar gdy peirsi byly twarde i maly dostawal wtedy to mleko w butelce. najwazniejsze ze nie mozesz z dnia na dzien przestac karmic bo zrobia ci sie zstoje i guzki w piersiach .mozesz odciagac bardzo rzadko az w konncu wcale a malej dawac to mleko w butelce