Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

paznokieć mi się złamał :(

Polecane posty

Gość rfggbhghfbgh
Zaprawdę zaprawdę powiadam wam, kto słucha słowa mego i wierzy Temu który mnie posłał, ma żywot wieczny i nie stanie przed sądem lecz przeszedł z śmierci do żywota" ...powiedział Jezus. Jan. 5.24

Gość w ciagu tygodnia
to ma super długie pazury :o :D

rfggbhghfbgh-Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica! Mintaja-tylko nie to 😭 szykuje się, ale nie powiem co :classic_cool:

Gość rfggbhghfbgh
nie jestem z maryia radia :o Jezus jest moim Panem ❤️

Gość rfggbhghfbgh
kołdor pójdziesz do piekła :o "Jeżeli więc ustami swoimi wyznasz, że Jezus jest Panem, i w sercu swoim uwierzysz, że Bóg Go wskrzesił z martwych - osiągniesz zbawienie. Bo sercem przyjęta wiara prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznawanie jej ustami - do zbawienia" (Rz 10, 9 10).

wiem wiem, już nawet zarezerwowałam sobie kocioł :P "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień " (J 8,1-11) :classic_cool:

niestety, nie czytam pisma świętego, bo na półce z książkami zalęgły się robaczki i jak otwieram książkę wylatuje całe stadko :classic_cool: :O

nie, to pluskwy i karaluszki :O :D i nie ma sposobu, żeby się tego pozbyć, bo mam sąsiadów syfiarzy i po każdym wybiciu wracają :O

widzicie kochani, przegrałam życie, mam stado robaczków w domu i meblościankę w stylu późnego Gierka, w której urzędują :classic_cool: