Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia.......

Mój mąż zachował się jak świnia !!

Polecane posty

Gość Emilia.......

Wczoraj wieczorem kochałam się z moim mężem i on nie mógł dojść powiedziałam ok że nic się nie stało ,a on na to że i tak dojdzie i na siłę się ze mą kochał mówiłam żeby mnie puścił ale nie reagował zupełnie na koniec kiedy znów nie mógł dojść wstał i uderzył mnie z całej sił i wyszedł z domu nie wiem co robić

Gość bcvbcv
Pewnie przytyłas i go nie podniecasz :P

Gość prowokacja przez duze P

Gość kaszalotjeden
Mąż ma problem ze sobą a obwinił ciebie i jeszcze uderzył no nie wróży to dobrze. Jedyne rozwiazanie to się już rozstać.Uwierz mi !!!!!

Gość o kurwaaaaaaaaaaaa
Mój gdyby tak zrobił to miałby już spakowane walizki przed drzwiami i tyle by mnie widział. Traktuje Cie jak dziwkę a ty nie wiesz co robić... :o

Gość jhvhgfchfjknmjk
rozstan sie z tym scierwem, widocznie bylas tylko dziura do ruchania i jak cos zaczelo szwankowac to juz cie nie szanuje

Gość dziś pomarańczowa
Bo to tak jest, że kobiety udają, że "nic się nie stało", żeby nie sprawić mężczyźnie przykrości, nie załamać jego ego, gdy tymczasem faceci nader często mają zwyczaj zwalać winę za swoje niepowodzenia na partnerkę. To jemu by się należał cios w d...

Za swą niemoc obarczył ciebie. To bardzo błędne i niesprawiedliwe przekonanie, zachowanie naganne. Jest słabym człowiekiem, nie znającym ani siebie ani innych, bezkrytycznym wobec siebie za wszelkie niepowodzenia oskarżających innych. Nie potrafiącym zapanować nad emocjami, dziecko z rewolwerem wściekle że nie dostało czego pragnie a świadome że w ręce ma "ostateczny argument".

wurzuc go bo jesli znim nie skonczysz bedziesz tego gorzko zalowac