Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanipulowana

moja ocena facetów

Polecane posty

Gość zmanipulowana

jesteście dużymi dzieciakami, nie macie wyższych uczuć, nie potraficie kochać bo miłość dla was jest równoznaczna z seksem, lubicie gierki, którymi się bawicie sami nie wiecie czego chcecie, rozkochujecie w sobie dziewczynę po to tylko by udowodnić wszyskim swoją męskość a jak już ją zdobędziecie robicie wszystko by ją zranić, manipulujecie by sama doszła do wniosku, że związek dłużej nie ma sensu, potem odgrywacie role pokrzywdzonych misiów a na koniec znajdujecie sposób do szyderstw - jesteście gnojka_mi bez serca!!!!!!!!!!!!!!

Gość M a r i n a
Nie ma co generalizowac i wrzucac wszystkich facetow do jednego worka. Niektore kobiety podobnie sie zachowuja jak panowie, ktorych opisalas. Tak bylo, jest i bedzie. Nikt nie jest doskonaly.

Gość zmanipulowana
napisałam na podstawie własnych obserwacji i doświadczeń i niestety większość facetów jest takich

Gość nienawidzę kurewek
Jesteś pojebana, a nie zmanipulowana

Skoro w tym temacie można przesadzić i nie słodzić to proszę kontra z drugiej strony barykady :) Nie rozumiecie facetów, nie pragniecie zrozumieć, doceniacie ich przez pryzmat tego co wam robią a nie jacy są, nie staracie się do nich dotrzeć, zamiast tego czekacie, popadacie we frustrację i zniechęcenie. Owszem miłym jest uczucie gdy ktoś nieustannie o was zabiega ale to wymaga katalizatora, na początku jest nim chemia miłości ale z czasem trzeba znaleźć zamiennik. I to poszukiwanie leży w gestii obydwojgu nie tylko faceta. Tyle się slyszy ze po jakimś tam czasie facet się zmienił a Wy? Wy jesteście niezmienne i byc może jest w tym problem - w tkwieniu wciąż na etapie początkowym. Jesteście wyjątkowe, kochamy was ale to nie znaczy że wszystko inne przestanie się dla nas liczyć i każde najmniejsze próby spuszczenia przez nas wzroku z was konczy się mniejsza lub większą draką. Nie bądźcie bierne, zajmijcie się też własnym życiem nie tylko wpatrywaniu się w nas w poszukiwaniu braku "lojalności".

Gość centuri@n
twoja ocena facetów jest słuszna o ile facet jest gnojkiem bez serca - reszty w to nie mieszaj , ok? :)

Gość zmanipulowana
nie chodzi o brak lojalności tylko o baienie się naszymi uczuciami, uwodzicie, rozkochujecie nas w sobie, zdobywacie długo bardzo długo a potem nagle nic to moja ocena, boli bardzo bo pierwszy raz tak pokochałam i zaufałam, ale po 5 latach dostałam kubłem zimnej wody i nie da się już niczego posklejać, nic uratować niczego naprawić nigdy już nikomu nie pozwolę się tak skrzywdzić, nigdy nikomu tak nie zaufam, nigdy, nigdy NIE MA NAS ....

Gość centuri@n
kubeł zimnej wody dał ci jeden facet , a nie ich cała reszta więc nie dramatyzuj za bardzo :)

Gość zmanipulowana
kubłem i to nie jednym dostałam od wielu ludzi ale ten od niego bolał najmocniej dramatyzować przestałam 3 lata temu ale żal i smutek pozostał, nie potrafię zrozumieć tego jak ktoś tkto ma w sobie tyle ciepła, radości w oczach,czułości mógł mnie tak oszukać

Gość centuri@n
paranoja to jedna z chorób nie do końca zbadanych jednak jej objawy i skutki ludzie wyładowują na sobie więc nie można zrozumieć pewnych rzeczy :P

Gość zmanipulowana
masz rację pewnych rzeczy nie można zrozumieć a w kwestii paranoi masz coś więcej do powiedzenia?

Gość centuri@n
wiesz ja to nazywam paranoją ...można to nazywać oczywiście inaczej ale skoro człowiek najpierw robi jedno , myśli inaczej , a potem kończy jeszcze gdzieś indziej to przypomina mi to te objawy :)

Gość zmanipulowana
czyli faceci mają paranoiczne zaburzenia osobowości - no i jeszcze to:(

Gość centuri@n
nie tylko faceci - kobiety także nie ma różnicy która płeć :)

Gość zmanipulowana
niektórzy tego by chcieli dzięki za rozmowę musiałam się wyżalić w tym paranoicznym świecie kafeteriii skoro nie mogę inaczej

Gość centuri@n
niestety "system w którym żyjemy" uwidacznia pewne choroby i objawy :)

Gość zmanipulowana
system nie tu nic wspólnego to ludzie są winni

Gość centuri@n
a widzisz i tu sie mylisz całe twoje życie niestety się opiera na systemie , który także ma wpływ na stosunki międzyludzkie , ale to długi temat na rozmowę :P

Gość zmanipulowana
żyjemy w systemie wszyscy ale nie on jest winien tego jakim czlowiekiem się jest i jak się postępuje, ludzie mają swój rozumi potrafią dokonywać ocen z punktu widzenia dobra i zła -tego uczymy się już w dzieciństwie. system jak zauważyłaś uwidacznia ale nie jest przyczyną chorób zwłaszcza paranoi, którą mi sugerujesz.

Gość centuri@n
żyjemy w systemie wszyscy ale nie on jest winien tego jakim czlowiekiem się jest i jak się postępuje, ludzie mają swój rozumi potrafią dokonywać ocen z punktu widzenia dobra i zła -tego uczymy się już w dzieciństwie. system jak zauważyłaś uwidacznia ale nie jest przyczyną chorób zwłaszcza paranoi, którą mi sugerujesz. jestem facetem!! :P prawdziwy rozum ludzie zostawiają w sobie i chowają bardzo mocno by mogli funkcjonować w tym systemie - nie wymagaj zbyt wiele od ludzi rozumu bo się rozczarujesz :P a do tego jest przyczyną chorób ale musiałbym Ci długo to wyjaśniać

Gość zmanipulowana
a ja myślałam że rozumem należy się posługiwać:P

Gość centuri@n
ludzie muszą przede wszystkim wykorzystywać instynkty do przetrwania w systemie monetarnym i na tym głównie się skupiają

Gość centuri@n
rozum wykorzystują głównie jako dodatek do instynktów samozachowawczych oraz przetrwania :P

Gość zmanipulowana
to smutni ci ludzie jeśli tylko po to mają rozum ja jednak pozostanę przy swoim że w życiu należy kierować się i sercem i rozumem, inni niech robią co chcą ale z daleka ode mnie a takiemu jednemu życzę niestety mimo wszystko szczęścia, dojrzałości i mądrości w życiu

Gość Kazdy jest inny
niby tak samo skonstruowani jednak róznia sie i to znacznie Nie ma dwóch takich samych przypadków