Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPolityczniak

PO-Konformizm i oportunizm.

Polecane posty

Gość AntyPolityczniak

Czasem zastanawiam się czy nie lepiej gdybyśmy dalej żyli w państwie komunistycznym patrząc na zachowania polityków na naszej scenie politycznej. PO i prezydent z tej partii to chyba trochę za dużo. Nie jestem PiSowszczykiem ale zastanawia mnie fakt jak ludzie mogę im dawać taki monopol władzy?! Polityka ustępstw,braku zdecydowanych działań i robienia z Polski wystraszonych dzieci za granicą-tak działa Tusk i "pierwsza dama". Wstyd mi,że reprezentują mój naród tacy ludzie i tacy ludzie ich wybierają. Zamiast zastanawiać się Polacy idą na nich zagłosować bo o nich głośno w tv i złote góry obiecują...druga Irlandia-ciekawe... Najbardziej irytuje mnie jak oni reprezentują Polskę za granicą-wstyd!

Mnie rozwala nasza sluzba zdrowia i caly ten NFZ ktory ciagle twierdzi ze nie ma pieniedzy.

Gość To żadna nowość
Solidarność miała swojego prezydenta, SLD miało swojego prezydenta, PIS miał swojego prezydenta.

Gość AntyPolityczniak
Shatyn za przeproszeniem lizanie dupy wszystkim a Smoleńsk to ich wielka porażka tak jak umowa gazowa

Gość AntyPolityczniak
Oni się wszystkich boją a mówią,że jesteśmy suwerennym krajem i niezależnym-ciekawe...

Gość AntyPolityczniak
Zero zdecydowania,konkretnych działań i swojego zdania.

Gość To żadna nowość
Chciałbym zauważyć że jesteśmy małym krajem po środku europy i powinniśmy się bać wszystkich :D

hehe czemu się nie zdziwiłem ,że shatyn tutaj będzie przekonywał do tego ,że jasnie nam panujący zgotowali nam raj nad wisłą :D

Gość zagrałabyś w ....
Najbardziej smuci mnie to że kłócicie się o to kto jest gorszy, a lepszy z dwóch złych w sumie też jest zły.

ehhhh z czym do ludu chłopie znam twoje posty z tego forum i nie zdziwiło mnie tutaj ,że wychylasz głowę z ujścia okrężnicy rządzących :D

Gość z czym do ludu ?
shatyn zawsze z prawdą. a jak masz inne zdanie to przytocz pare kłamstw shatyna. razem się pośmiejemy.

z shatyna to już masa osób się nabija :classic_cool: wystarczy poczytać jego wpisy obrończe w każdej politycznej sprawie , a o gospodarczych już nie wspomnę tam dopiero robi z siebie błazna :classic_cool:

Gość no to jak robi z siebie
błazna i sa podstawy do nabijania się z niego to wal chłopie pare przykładów. razem się posmiejemy

Gość nie czytałem postu shatyna
w sprawch gospodarczych żeby w tym poście robił z siebie błazna. podaj pare przykładów bo doczekac sie nie mogę.

shatyn zszedłeś do pomarańczy ? :D pisz sobie w wyszukiwarce jego nick i kabaret się zaczyna :classic_cool: chyba potrafisz to zrobić ?

Gość przeciez to ty wiesz o
tym robieniu z siebie błazna. ja o niczym takim nie wiem. skoro wiesz to podaj parę przykładów a nie radź mi uzywanie googli.

Gość ja prosiłem o przykłady
a nie o adres topu shatyna. źle rozumiesz po polsku ?

Gość ja prosiłem o przykłady
"skoro wiesz to podaj parę przykładów a nie radź mi uzywanie googli." twoja odpowiedź: "a no proszę http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4552620& start=0 tylko przeczytaj cały " czy moja prośba nie była dla ciebie jasna? czy też może za skomplikowanie złożyłem zdanie ?

co się tak ciskasz shatynku drogi :D w topiku jest masa przykładów ,bozia raczek nie dała ? dupe po sraniu też trzeba ci podcierać ? i papier toaletowy do ręki wsadzać ? 😴 widzę taktykę na PO , rżniemy głupa do oporu :D

Gość nie jestem ani shatynek ani
drogi. nie ciskam się. to ty pisałeś określone rzeczy o shatynie a nie ja. więc to ty powinienes uzasadnić swoje słowa a nie ja uzasadniac twoje. jak ci się nie chce uzasadniać to nie pisz o innych bzdur

Gość oczywiście że rozjaśnie
napisałeś: "z shatyna to już masa osób się nabija wystarczy poczytać jego wpisy obrończe w każdej politycznej sprawie , a o gospodarczych już nie wspomnę tam dopiero robi z siebie błazna" a więc ja poprosiłem o uzasadnienie tych słów. już chwytasz czy powtórzyć?

Gość oczywiście że powtórze
napisałeś: "z shatyna to już masa osób się nabija wystarczy poczytać jego wpisy obrończe w każdej politycznej sprawie , a o gospodarczych już nie wspomnę tam dopiero robi z siebie błazna" a więc ja poprosiłem o uzasadnienie tych słów. już chwytasz czy powtórzyć?

Gość no widzisz. i to jest
powód żebyś o powaznych ludziach nie pisał skoro takich prostych zdań nie jazysz:O