Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna bez mleczka

Dlaczego odradzacie jogurt Activia?

Polecane posty

Gość Czarna bez mleczka

Mnie moj lekarz zalecil na zaparcia - jeden dziennie

Gość hncnhcfg
Tutaj ci wszystkiego odradzą i powiedzą żeś idiotka jeśli w ogóle coś jesz (wszakże to sama chemia gdzie nie spojrzysz) i że w ogóle oddychasz (bo spaliny, bo kurz, bo niezidentyfikowane zapachy). Także ich nie pytaj się dlaczego coś odradzają - trzymaj się tego co mówi OSOBA KOMPETENTNA czyli lekarz a nie stado bab które nawet koło ksiązki o medycynie nie siedziały.

Gość Czarna bez mleczka
DODAM ZE JESTEM W CIAZY

a Ty nie jesteś przypadkiem z topiku o tym, że dużo jesz? Jedna activia dziennie jest jak najbardziej ok., ale tam autorka napisała, że zjadła 3 jednego dnia, a to bądź co bądź sam cukier. Nadmiar nie jest dobry

To ta sama autorka i widać lubi te jogurty więc iech wcina na zdrowie;D. Nie trzeba się upewniać w całym kafejkowym społeczeństwie i czekać aż tysiąc osób powie że odradza! Jeżeli nie wiesz jak skomponować jadłospis na 3 miesiąc ciązy albo czyjeść activie to zdaj się na lekarza (dokłądnie jak ktoś napisał). Ja kierowałam się rozumem i wiedzą z poradników.

Na zaparcia dobra jest marchew i produkty zbożowe (musli) ogólnie warzwa, nie musi to być jedynie activia.

no właśnie dużo błonnika, warzyw bo jeśli to Ty wczoraj opisałaś swój jadłospis, to zupełnie normalne, że masz zaparcia. Ale nawet jeśli będziesz tak jadła dziecko nie ucierpi spokojnie :) tylko dużo przytyjesz i będziesz miała zaparcia oraz inne przykre dolegliwości, które na dziecko nie będą miały wpływu