Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika_bez

co z nim robić?

Polecane posty

Gość nika_bez

jak sprawić facetowi przyjemność bez seksu? jak i gdzie go dotykać? jak całować? zdradźcie swoje sztuczki ;)

Gość agent 777799999
jak sprawic facetowi przyjemnosc bez seksu ???? beznadziejne pytanie jak nie seks to sprawisz mu przyjemnośc kupując ferrari innych nie ma :)

Gość zrób mu jajecznicę
:P

Gość nika_bez
rozbudzić lwa :D dobre ;p pytałam tylko z ciekawości, ponieważ mój facet bardzo lubi jak go dotykam, więcej! często prosi o to bym go pogłaskała lub zrobiła masaż ;)

Gość ciekawska89
Jestem ze swoim chłopakiem od ponad miesiąca, nie zamierzam się z nim na razie kochać, bo uważam, że to za wcześnie. Też jestem ciekawa jak inaczej mogę pokazać mu swoje uczucie. doradźcie ;)

Gość a taka jedna 24444yy
nie da sie mój też tak ma ze takie pieszczoty go tylko nakrecaja i ma ochote na sex:) pamietam na poczatku znajomości go to denerwowałao bo maxymalnie go nakrecałam i biedak myslał ze bedzie sex a ja mówiłam nie..i widziałam w jego oczach taka rzadze ze bałam sie ze mnie zgwałci:D i mi mówił zebym go nie nakrecała bo czuje ....jak to okreslił lubisz lizac lizaka przez papierek

Spróbuj mu popieścić sutki, to może strasznie nakręcać. Ja mogę w ten sposób (tj, bez pieszczot "niżej") osiągnąć orgazm, ale po długiej zabawie ;)

Gość zrób mu masaż głowy