Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAydyTopFashion

tabletki na odchudzanie kto jeszcze ? :)

Polecane posty

Gość LAydyTopFashion

ACTIVLAB LAdy Fit najlepsze są schudłam od nich 4 kg w dwa tygodnie nie chce mi się po nich jeść i kosztują tylko 10,99 w rosmanie : spalaja tłuszcz i przy diecie potrafią zdiałać cuda :) Kto je jeszcze bierze ? :)

Gość hewhfjgegf ugcgtgrgy
ja je brałam sa super :)

Gość młody to znaczy
Ja zacznę skoro tak chwalicie :D

Gość LAydyTopFashion
unikałam tłuszców duzo warzyw owoców i wody mineralnej niegazowanej :) unikam pieczywa i ziemniaków sosów wiadomo :) jem same witaminki :P cere mam lepsza włosy i jeste 5kg chudsza w 2 tyg :) :D

możecie zrobić zdjęcie jak opakowanie wygląda? Bylam dzis w rossmanie i nie było takich za 10,99 ani takich co się tak nazywają :(

Gość szuszka
Przyjmowanie tego typu tabletek jest zupełnie niepotrzebne, naprawdę. Przecież wystarczy tylko ruch i zdrowa zbilansowana dieta. Takie tabletki mogą być niesamowicie szkodliwe, po co tak ryzykować? Zdrowie ma się tylko jedno

po 1 to nie tabletki (leki) tylko suplement diety , czyli nic nie daje po 2 skoro jestescie na diecie to po co Wam niby wspomagacze które NIC nie dają oprócz lżejszego portfela po 3 myslicie ze tabsy za 11 zl cos pomogą bez wysilku i diety?? to muszę Was zmartwić , nic nie pomogą a moga zaszkodzic Ps.szkoda ,że nie ma juz zelixy :(

Gość JA BIORE THERM LINE I NIE DZIA
DZIALA... SZKODA ZE NIE MA ZELIXY,,, W SUMIE MAM JESZCZ E1,5 OPKAOWANIA W DOMU ALE TO ZA MALO ZEBY ZACZAC JA BRAC...

Gość filipinkaala__
jak to nie ma juz zelixy? a dla mnie najlepszy jest adipex:) bralam tez zelixe ale adipex lepszy:)

no wlasnie ale na innym forum dziewczyny zachwalaja therm line...

a adipex nie jest dostepny w Pl...

Gość filipinkaala__
adipex jest niedostepny w polskich aptekach, ale jak lekarz Ci przepisze to recepte ktos Ci moze zrealizowac w czechach,chyba ze sama blisko mieszkasz

sorry ale ja do pracy jedze rwerem,w tygodniu chodze 2 razy na aerobik 1 na basen i codziennie godzina spaceru z psem i jakos nie potrafie schudnac....

Gość popieram!!! ja!
przy dobrej- zdrowej- diecie tabletki niepoczebne som!!!!

widac ,ze nie stosujesz zdrowe dety bo ci rozum zanika..

Ja mam podobnie, godzina spaceru z psem a w pracy non stop latam więc ruchu aż nadto. Może ktoś z Krakowa kupował te tabletki i wie w którym rossie są?

Gość kwgolf
Ja stosowałam zi xiu tang 2 miesiące schudłam 8 kg, już dwa miesiące minęły jak przestałam brać i waga się utrzymuje robiłam badania i wyniki mam idealne krew cukier choresterol wszystko super. czuję się super. Pozdrawiam Jak chcecie wiedzieć gdzie kupić to piszcie gracjam9@gmail.com

Gość gość
tabletki są dobre ale jeśli oprócz nich dołączymy do tego dietę i jeszcze lepiej jak ćwiczenia. biorę tabletki slimcea jako uzupełnienie, biegam 2x w tygodniu i utrzymuje dietę i mam efekty.

Gość gość
ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam tabletki Slimcea. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, wprowadziąłm więc dietę i waga zaczeła diametralnie spadać. Przewróciłam mój jadłospis do góry nogami. Dzisiaj jestem jeszcze w trakcie odchudzania ale już jestem bardzo zadowolona.