Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alohaha1980

Bóle jak na okres w 32 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość alohaha1980

czy to normalne? pozatym wszystko w porządku czuje takie ciepło w brzuchu dziwne no i ból stały jak na okres

Gość alohaha1980
podnosze

Trudno coś doradzić. Ja czuję bóle jak na okres od 35 tygodnia ciąży, a teraz jestem w 40. Może weź nospe i magnez, bo to nie zaszkodzi, a jak nie przejdzie to skontaktuj się z lekarzem. Tylko nie wiem co to za ciepło o którym piszesz.

Gość nanannanan
ja bym na twojm miejscu pojechała do szpitala mi lekarka mówiła że jak będę czuła kotłowanie to mam przyjechać bo dziecko może się dusic

ja jestem w 28tc i od początku na każdej wizycie lekarka zaznacza, że bóle jak na @ to są skurcze, więc mam wziąć no-spę i jechać na IP. Mówiła mi, że od około 34-36tc takie bóle będą normalne, ale wcześniej różnie bywa i mogą spowodować przedwczesny poród. Ja jestem po poronieniu, więc to takie dmuchanie na zimne.

Gość to sie wystraszylam
kurde, to mnie teraz wystraszylyscie!!! Bo ja tez mam takie bole jak przed okresem,ale nie sa jakies intensywne wiec nie sadzilam,ze sa grozne. A tu teraz slysze,ze to skurcze macicy??? Ale ja dopiero w 21 tygodniu jestem. Czy to rzeczywiscie skurcze,i czy to grozne???

Gość DOBRA SPACERÓWKA
najlepiej idz do lekarza sie upewnij, że jest wszystko ok. A na razie wes nospę, to mogą równie dobrze być zwykłe skurcze przepowiadające(bodajże mogą występować od 25 tyg), mogą być coraz silniejsze ale jeżeli masz je raz na parę godzin to nie martw sie to normalne...macica ćwiczy do porodu...