Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek2000,,dads

mam dziewczynę, ale wstydze się

Polecane posty

Gość waldek2000,,dads

przyprowadzić ja do siebie, bo w mieszkaniu nie mam lazienki, czy ktos z was tez nie ma lazienki w mieszkaniu?

Gość długo jesteście razem
to gdzie ty mieszkasz? w dzisiejszych czasach to chyba niespotykane

Gość waldek2000,,dads
mieszkam w starej kamienicy

nie miałam pojęcia , że są jeszcze takie mieszkania a to twoje czy wynajmujesz? bo jak wynajmujesz, to może zmien lokal

Gość agent 777799999
czasem i tak bywa miałem kolege, który mieszkał w starej czynszowej kamienicy i łazienki nie miał a wc byl jeden na pietrze dla lokatorów jak dziewczyna jest normalna to nic sie nie stanie takiego w końcu to właściciel kamienicy powinien zadbac o odpowiedni standard mieszkania za które płacisz czynsz

Gość waldek2000,,dads
długo jesteście razem jest to mieszkanie komunalne,nie wynajmuje. U nas duzo jest jeszcze takich kamienic

Gość mnie by nie przeszkadzało
to jeśli facet byłby czysty i dbał o siebie wystarczy zeby byl wc nie mialabym problemu zeby u niego bywac

strasznie to musi być niewygodne, zachce ci się siku w nocy i co?:( albo po sexie - nie wyobrażam sobie. Ale myslę, że jak dziewczyna cię kocha, to nie będzie jej to przeszkadzało.

Gość wszechwiedzaca zenka
obok mnie jest kamienica gdzie lazienki sa w piwnicy a co 2gie pietro jest jedno wc na 8 mieszkan :-/

Gość waldek2000,,dads
mnie by nie przeszkadzało tak, dbam o siebie.

Gość to nieludzkie warunki
w 21 wieku powinno się likwidować takie przybytki:O a ja narzekam, że w moim domu mamy tylko 1 łazienkę

Gość bluesss kafe
jeśli cię stać to wynajmij sobie jakąś kawalerkę. Tu gdzie mieszkam dwu pokojowe można za 800 zł wynająć

Gość Kocham kafeterie !!!!!!!!!!!
1 waldek2000,,dads przyprowadzić ja do siebie, bo w mieszkaniu nie mam lazienki, czy ktos z was tez nie ma lazienki w mieszkaniu? Zerwij z nią i znajdź nową jak będziesz miał łazienkę

Gość mnie by nie przeszkadzało
no to sie nie przejmuj nie wszyscy mieszkaja w apartamentowcach i maja lazienki wielkości pokoju i wanny z hydromasazem zresztą niektórzy maja łazienki w domu a są brudasami pierwszej klasy jak dziewczyna jest normalna , a nie jakas przemądrzala lalunia to nie bedzie miala z tym problemu w końcu nie jest sie z kimś dlatego, ze ma łazienke :)

Gość waldek2000,,dads
bluesss kafe no jesli mialbym taka mozliwość to pewnie bym tak zrobil, ale 800zł mieszkanie plus media, no i oplaty za to mieszkanie gdzie mieszkam 300zł czynsz plus oplaty to za same mieszkania wysszloby mnie okolo prawie 2000zł

Gość waldek2000,,dads
zresztą niektórzy maja łazienki w domu a są brudasami pierwszej klasy Zgadzam sie z Tobą :)

Gość gotuje obiad
Wiesz.. jak dziewczyna jest normalna to zrozumie Twoja sytuacje, jak ma poczucie humoru, luz i jest ok, to nie bedzie mialo znaczenia dla niej czy masz lazienke czy nie. Kolezanka tez ma lazienke na polpietrze i nie krzywduje, czasem nawet bywalo wesolo :D Faktem jest, że na dluższa mete , np. gdybyscie mieli wspolne plany na przyszlosc, trzeba by pomyslec o lazience. Ale poki co , to moze byc taki test na przystosowanie do życia ;)

Gość xdrtyuo
Ja mam 3 łazienki w domu, kuchnie, 6 pokoi, 2 telewizory plazmowe i 2 komputery. sorry, chciałam sie pochwalic. i nie wyobrażam sobie nie miec łazienki! MASAKRA. Zaproś mila jak zawsze - widać z ryja ze jej to przeszkadzac nie bd, bo z takiego pospolstwa jest jak ty.

Gość a taka jedna 24444yy
pociesze cie ze ja do 23 r.ż nie mialam ani kibla ani łazienki..myłam sie w misce a srałam do wychodka na podwórku:O w koncu z mam zrobiłysmy remaont nikogo do domu nie zapraszałam bo se wstydziłam, jedynie 3-4 dobre przyjaciółki z którymi znałam sie od dziecka kumpel z liceum, ze studiów nie zapraszałam nigdy, nie miałam tez na szczescie faceta zeby go zaprosic ale wiem co czujesz bo jest to wstydliwe... ja mieszkałam w centrum łodzi i nie miałam łazienki;) Na szcescie łazienka juz jest i facet tez sie znalazł jak dziewczyna jest normalna to nie powinno jej to przeszkadzac..zdziwic sie może bo to normalne nie jest;) moja siostra np miała wyjebane na to czy ejst łazienka czy nie i zawsze bez problemu zapraszała znajomych, chłopaków, i innych;)

Gość rfrre
mi to by nie przeszkadzalo , u mnie ciocia mieszkala podobnie ale tata im zrobil malutka lazienke w mieszkaniu.. nie mysleliscie o tym?

Gość a taka jedna 24444yy
dodam ze nie miałam nawet swoejgo pokoju bo był tylko duzy pokoj i duza kuchnia..i teraz ta kuchnie podzieliłysmy na kuchnie,łazienke i pokoj dla mnie;) i dało rade

Mój kumpel i przyjaciólka też tak mieszkają,bo mieli chetę po babci.też się wtydzili ale w końcu liczy się dla innych to jacy są i że zawsze mieli czysto w domu.A że są zajebistymi osobami to mi to lotto czy maja łazienkę czy nie.Chyba liczy sie coś więcej u człowieka niż wypasiona chata? :). Będzie oki a jak laska nie zrozumie tego to ja olej bo wtedy to by znaczyła,że jakaś materialistka

Gość bluesss kafe
a nie możesz zrobić remontu i wygospodarować kosztem kuchni albo pokoju małeś łazienki z małym prysznicem?