Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasakaska

Seks naprzepienny wagina i anal

Polecane posty

Gość kasakaska

Czy zdarzyło się wam kochać w ten sposób, że partner wchodził w was na zmianę - kilka ruchów w pochwie i kilka ruchów w tyłku? Ostatnio w porywie szaleństwa tak zrobiliśmy - wiem, że to niezdrowe że można się czymś od samej siebie zarazić ale w trakcie się zapomina o takich sprawach. Na razie czuję się dobrze - po jakim czasie mogą się pojawić jakieś niepokojące objawy gdybym dostała jakiejś choroby od tego? Ile czasu powinnam baczniej się obserwować po takim szalonym stosunku?

Gość wszechwiedzaca zenka
najwyzej mozesz dostac infekcji pochwy i tyle bedzie cie swedziec czy cos takiego nie wiem nie probowalam bo nawet w porywie i uniesieniu to co bylo w dupie do cipy juz nie wejdzie przed wczesniejszym nieumyciem

Na przyszłość zmieniajcie gumki przed wejściem z tyłka do cipki :D Mało to ekonomiczne ale zdrowe :D

Gość Ja tak robilem..
Ja tak robilem ze dwa razy ze swoja partnerka. Tez z szalenstwa podniecenia bo tak normalnie to ona tego nie lubi i nic sie nie stalo. Nawet trysnalem jej w pupe

hmm....racja...bez gumki po analu albo umyć albo wylizać..i dopiero można w ci.pę

Gość co to jest flustracja?
Grozi Ci zakazenie calego organizmy bakteriami e. coli, paleczkami gronkowca itd. niewyleczalne praktycznie - poniewaz te drobnoustroje zyja sobie w jelitach i organizm ich nie tepi, nawet gdy wydostana sie poza uklad wydalniczy, gdzie staja sie patogenne

Gość po analu nawet w gumce
trzeba umyc penisa

Gość moja droga bakterie coli
zrób badania w tym kierunku,bo moze one nie daja na poczatku objawów ale jak zaczna to bedzie ciezkooo

Gość no niccc
grozi ci tylko B.V :o wiesz jak trudno wyleczyc bakterie 🖐️

Gość aniaaaaaaa si
nie straszcie jej smiercia, hehe w dupie masz po prostu bakterie e.coli, jesli skolonizuja ci pochwe to czeka cie bardzo trudna do wyleczenia infekcja radze szybko prewencyjnie kuracje lactovaginalem albo floraginem - to preparat z paleczek kwasu mlekowego czyli naturalnej flory pochwy, dziala ochronnie