Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojakjakjakjaaa

w styczniu studniowka, a ja nie mam z kim isc..

Polecane posty

Gość nojakjakjakjaaa

chce isc bardzo na studniowke ale nie mam z kim..... masakra :(((((((juz mma tego dosyc . czy ktoras z Was tez tak ma??

Gość bum bum bum refref
ja tez tak mam, dojdzie jeszcze do tego ze będę musiał pytać jakąś koleżanke ^^

Gość nojakjakjakjaaa
ja nawet takiego kolegi nie mam... a w zapraszaniu kolezanki na 100dniowke niczego zlego nie ma.

Gość Zatroskana_ona
Ja idę na studniówke kolegi... masakra, nie umiem tańczyć, bawić się co z tego jak będę mieć ładną kreację jak boję się miana sztywki ?

Gość nojakjakjakjaaa
jak Cie zaprosil to widocznie chcial z Toba isc i mu to na tyle nie przeszkadza. a moze jestes ladna i jeszcze jak bedziesz miec sliczna kreaje, fryzure i makijaz to wszyscy beda mu zazdrosic takiej osoby towarzyszcaej :::::::)sama chetnie poszlabym do kogos na 100dniowke, ale mnie nikt nie zaprosil i nie zaprosi ;(

Gość Roxi Poxi
Moja przyjaciółka ma ten sam problem. Więc nie jesteś sama ;). Można gadać- wyjdź do ludzi. Ale to nie jest takie proste. Z byle kim się nie idzie, ale z drugiej strony może warto ryzykować. Może ma ktoś świetny pomysł, bo już sama nie wiem jak mam jej pomóc.

Gość nojakjakjakjaaa
nie jestem z warszawy, krakowa ani innego duzego miasta. takze nie dam. jestem z 30tys miesciny , a nawet nie, tam chodze do szkoly bo dojezdzam, a jetsem z innej miejscowosci. a co najgorsze tam sa 4 duze szkoly, z czego 3 maja studniowke w jednym terminie( w tym moja),

Gość Zatroskana_ona
Wszystko zaczyna się od zera, kochana. Ja tego chłopaka poznałąm przez GG bo spodobał mi się (wiem, to głupie), gadaliśmy z miesiąc widzieliśmy się tylko przelotem na mieście, potem nagle wypadł mi z zaproszeniem na 100. Jest dosyć nieśmiały chłopak, któremu raczej trudno o partnerkę na studniówkę, ale się przemógł;) Potem poszliśmy na spacer... Pogadać to jeszcze pogadam, ale tańczyć za Chiny nie umiem ja w ogóle mam jakieś nieskoordynowane ruchy !! Pójdź za moim przykładem i zagadaj do jakiegoś chłopaka, najlepiej nieśmiałego;) Po wielu, wielu rozmowach zagadaj o twoją studniówke. 3mam kcuki:)

Gość bum bum bum refref
haha tanczyc ja tez nie umiem, ale na to jest jeszcze czas :D wiekszy problem z kim isc nojakjakjakjaa moze i nie ma nic w tym zlego, ale mi nawet glupio pytac o takie cos

Gość nojakjakjakjaaa
ja bym chetnei wyszla do ludzi, na jakas impreze ale wtym problem ze nie mam z kim, wszystkie kolezanki maja stalych chlopakow i nigdzie nie wychodza. przeciez sama tez nie pojde nigdzie. nie myslcie sobie z ejetsem jaka brzydka czy cos w tym style bo tak nie jetse. wiele chloapkow do mnie zarywalo, staralo sie, i to niebrzydkich, ale ja zawsze wszystkich olewalam, a teraz tak mi wyszlo ze na glupia studniowke nie mam z kim isc :( i nie zanosi sie abym miala bo nikogo nie poznam bo nigdzie nie wychodze :(

Gość Zatroskana_ona
jak do ciebie zarywało to jaki problem?!?! Zakokietuj jakiegoś, tak o !;P

Gość bum bum bum refref
a skad jestes :>?

Gość nojakjakjakjaaa
dziękuje za rade :) moze rezczywiscie niema co biadolic tylko wziac sprawy w swoje rece i zaczac dzialac. tylko ze nawet nie mma nikgo takiego na oku zeby zagadac dajmy na to prez nk. no moze i mam ale on nie jest niesmialy a wrecz przeciwnie zupelnie odmienny ty p chlopaka

Gość nojakjakjakjaaa
no to prawda z eto krepujace kogos zapraszac na studniowke czy na wesele. nic przyjemnego. ale wierz mi ze prawie wszystkie dziewczyny lubia takie imprezy i sie ucieszy kolezanka ze zostala zaproszona na studniowke. wiekszosc moich kolezanek tylko mysli jak to sie gdzie na studniowke gdzies wkrecic wiec pewnie i w Twoim otoczeniu tak jets :)

Gość nojakjakjakjaaa
oj to tylko sie tak mowi zeby zakokietowac, ale jak przyjdzie co to czego o wcale to latwe nie jest i trudno sie na to zdobyc

Gość nojakjakjakjaaa
z woj. lubelskiego.

Gość bum bum bum refref
hmmm dobrze to slyszeć, ale ja jestem nieco nie smiały i ciezko jest mi pytac o takie rzeczy ;p no ale co nie zmienia faktu ze bede musiał sie przełamac.

Gość bum bum bum refref
e to prawie drugi koniec Polski...;p

Gość a taka jedna 24444yy
ja poszłam sama jak wieksza czesc mojej klasy..i było fajnie bo to impreza klasowa szkolna...bo co był mi wtedy fagas;)

Gość nojakjakjakjaaa
hehe ;d

Gość nojakjakjakjaaa
tez bym poszla sama gdyby czesc osob szla sama. ale u mnie w szkole wszyscy ida z osobami towarzyszacymi, przez ostatnie kilka lat chyba nie bylo przypadku aby ktos sam przyszedl - a wkazdym roczniku jest 300- 400 uczniow

Gość bum bum bum refref
juz bym wolal w ogole nie isc;p

ja niestety poszedłem na swoją studniówke z koleżanką i było beznadziejnie. sama nie piła wogole - to rozumiem. mi nie pozwalała sie napić - tego nie rozumiem. łazila za jakims typem ciagle - to rozumiem. nie dawała mi sie bawić z innymi - tego nie rozumiem. zaluje ze nie poszedlem SAM!