Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaM

Facet i jego byłe życie erotyczne

Polecane posty

Gość PannaM

Jakiś czas temu, po wypiciu kilku drinków, zapytałam mojego faceta, z kim uprawiał seks...Zdziwiło mnie to śmiałe pytanie, ale to kwestia alkoholu...Jednak bardziej zszokowała mnie odpowiedź, którą usłyszałam, a mianowicie; "I tak bym Ci nie powiedział". i temat się urwał...Nie wiem, co mam o tym myśleć..

Możesz uważać że albo bzykał wiele albo jest prawiczkiem:) Pocałuj go i wszystko będziesz wiedziała:)...

jak dla kogo, ja nie chcę by facet mia l zbyt wiele kobiet bo tacy mnie nudzą, mnie ma w nich już nic do odkrycia

Zgodzę się z Fev.Ja też nie chcę faceta który miał wiele kobiet.Mój tez na początku milczał a ostatnio się wygadal,że w ciągu pół roku miał 6 lasek do seksu.Zabolało zwałszcza,że ja z pewnych powodów brzydzę się seksu zreszta pisałam kiedyś na topicu.

Gość ja pind0le
ta 'nie ma nic do odkrycia', a jakby sie prawiczek trafil to od razu pojada po nim ze nic nie umie i ze nieudacznik itd ... co za baby

Gość ja pind0le
a tu mi pociag jedzie ... teraz nie ma takich co chca facetow z prawicy, kazda by chciala zawodowego jebake ale oczywiscie zeby nie mial zadnej baby przed nia i zeby ona byla dla niego pierwsza

Gość CharlieK
... a po co Ci to w ogóle wiedzieć? a zadając w ogóle takie pytanie jemu zawracasz nam dupe

Gość ja pind0le
no skoro taka 'definicja' faceta to ja nim chyba nie jestem o_O

Gość ja pind0le
ja nie ruchalem jeszcze i w sumie mnie to obojetne czy bedzie dziewica czy nie ... no w sumie byleby nie byla po znacznym przebiegu

Gość ja pind0le
dopoki nie wpadne. a co mi tam, ide roochac co sie tak bede marnowal