Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaM

Nie chce mi powiedzieć, z kim spał

Polecane posty

Gość Kamsi
Mężczyźni nie lubią się chwalić czy przyznawać do tego,ze są prawiczkami. Może dlatego Ci powiedział,ze z kimś spał. Albo zdaje sobie sprawę,że jesteś o tą osobę bardzo zazdrosna lub byłabyś na niego wściekłą jakbyś się dowiedziała z kim spał. Więc może lepiej nie wnikać?!

Gość baszarteg;)
Ja jestem dumny z tego że potrafiłem wytrzymać od urodzenia w czystości a jestem facetem,nie ma co generalizować ,oczywiście to tylko moje własne standardy ,wszyscy rodzimy siem z okreslonom energiąm astralnom (en-a vel pśi ) która nam służy bąć nie bardzo...Jeśli nie wentylujemy reguralnie cza-ka-rm-ów robią się złogi.. a to poczontek dopiero...Nie che mówic ? zblokowany znaczy i złóg zaległ w cza-ka-r5mie ,ja zawsze mówię na to -nie panikować bo to i tak po ptakach a,chłopa szkoda a pomóc trza,Tomografia albo olać znachorów i od razu A-jur-wed-aa , że ryzykowne zagranie...baa kto nie ryzykuje złogi produkuje...;)

Gość oczy zielone
;)

Gość PannaM
Kamsi, pewnie masz rację. Dziękuję

baszarteg nie wiem co bierzesz ale ja tez chce :):):) zdadz mi ta mieszanke :) a co do tematu to sory ale takie pytanie jest bardzo niedyskretne nawet w zwiazku gdzie sie mowi o wszystkim to jednak nie powinno sie nalegac na to zeby partner wyspowiadal sie ze wszystkich swoich przygod seksualnych. chora sytuacja :)

Gość baszarteg;)
" baszarteg nie wiem co bierzesz ale ja tez chce zdadz mi ta mieszanke "...wiesz co ,z takim nickiem jak "minetou ";)) (szczerze winszuje konceptu;)myślę że możemy co najwyżej wymienić się recepturami ;) "Jak mówi stare indiańskie przysłowie;"gdy nie wiesz co powiedzieć,powiedz stare indiańskie przysłowie ...."

Gość Kamsi
Poza tym wnikając z kim spał możesz nieświadomie okazywać mu ,ze mu nie ufasz. A zaufanie w związku jest bardzo ważne:) Pozdrawiam:)

Gość tymrazembeeez
qrffa, a Ty chciałabyś, żeby wiedział z kim spałaś? I widywał tego kogoś na ulicy? Żeby tamten się do niego głupio uśmiechał, a on zastanawiał się jak to robiliście? Co i może żeby się jeszcze trochę powymieniali wrażeniami? Kobieto w związku też potrzeba trochę prywatności... (jeżeli dobrze interpretuję post)