Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agustin

PYTANIE

Polecane posty

Gość agustin

Witam mam problem, jestem za granicą od stycznia moja dziewczyna jest w Polsce, chce żeby do mnie przyjechała żebysmy mieszkali tu razem a ona nie chce!!! Pracuje w Polsce zarabia 1000zł!!! Pracuje w biurze.Nie wiem o co jej chodzi, nie sądze zeby kogos miala w Polsce. Mówi ze szkoda jej pracy i w ogole masakra. Ja juz nie wiem co mam robic kocham ja i chce z nia byc ale nie na odleglosc. moze postawic jej ultimatum albo przyjedzie albo z nami koniec moze wtedy cos do niej dotrze?Pomóżcie

Gość Zuzia289.
pewnie boi się zmian a tu gdzie jesteś gdzie by pracowała?

Gość agustin
No pewnie jakies sprzątanie albo coś w tym stylu bo z językiem nie za bardzo. Jak zapytałem czy o to chodzi to powiedziała ze nie, że jej to nie przeszkadza. Ja naprawde nie wiem co o tym mysleć. Jak wyjeżdżałem w styczniu to mówilismy że jak się sie tu urządze i wogóle to ona do mnie dołączy. a teraz nie chce

Gość agustin
Nikt wiecej sie nie wypowie?

może tak powiedziała, ale nie wierzę, że woli cudze kible sprzątać, niż siedzieć sobie przy kompie i w biurze pracować musiałaby mieć nie po kolei w głowie a poza tym, nie każdy ma wszystko i wszystkich (np rodzinę) oprócz ciebie, w dupie i może to rzucić, żeby spełniac się u twego boku w rolu sprzątaczki

Gość agustin
To nie tak, ona sama powiedziała mi w styczniu ze jak przyjedzie to będzie sprzątać. a poza tym chcemy miec dziecko, wiec jak zajdzie w ciąze to bedzie w domu tak i tak (jej to odpowiada- tak mówila przynajmniej) ja naprawde juz nie wiem co robic nie chce zyc na odleglosc z kobieta którą kocham.

Gość amamamammmmmmm
ponawiam

Gość agustin
Czy ktoś jeszcze się wypowie?

Gość kate......
moze zmienila poprostu zdanie

Gość agustin
Ok, ale dlaczego? i co ja mam w tej sytuacji robic??????????????????

Gość agustin
Nie, nie sądze ufam jej. Poza tym jak jest okazja urlop, jakieś dłuższe wolne to przyjezdża do mnie, codziennie rozmawiamy na skypie. Mówi że chce przyjechac, ale sie boi tylko nie umie wyjasnic czego