Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y34wy34wty43w

jak rozroznica taniego ruchacza od dobrego chłopaka?

Polecane posty

Gość y34wy34wty43w

? zwlaszcza ze ruchacz robi z siebie anioła na poczatku;/?

Gość y34wy34wty43w
tzn?

Gość zagubiono
to znaczy nie dawac mu odrazu tylko dopiero jak wiesz jakim jest facetem. najpierw go lepiej poznaj - pozniej idz do lozka ;)

Gość y34wy34wty43w
poszłam z moim bylym po poł roku codziennego widywania do łozka a po 8 miesiacach sie wydały jego zdrady, picie itp wiec ile mam czekac nastepnym razem 10 lat?

Gość zagubiono
wiec moze zrob wszesniej dobre rozeznanie w terenie. z kim sie wczesniej spotykal, z jakimi ludzmi sie zadawal, ile mial dziewczyn przed toba? ja uwazam, ze 'ruchaczy' od dobrych gosci idzie rozroznic po lepszym poznaniu. a nim moze bylas poprostu zaslepiona i dlatego nie zauwazylas sygnalow swiadczacych o tym, ze to dran a nie pozadny facet ?

Gość y34wy34wty43w
znałam jego rodzine on znał moja wydawało mi sie ze wiedziałam o nim wszystko... naprawde wydawal sie byc dobrym czlowkiem;/ potem okazało sie ze za granica jak był 1 miesiac w czasie naszego zwiazku korzystał z usug prostytutek z jego bylymi nie gadalam bo jak? powiedział ze były dwie okazalo sie ze 6;/

Hehe też nzma takiego :D sa z dziewczyna już chyba ze 3 lata, ona nic o tym nie wie, że jak mu nie daje, to on chodzi na dziwki :D jak mu to powiedziałam, że to żalosne to on coś tam bełkotał: "ty nic nie rozumiesz, gdyby ciebie doprowadzili do takiej rozpaczy (czy jak on to tam nazwal) na skraj wytrzymalości" itd :D Wydawało się, że mówi chłopak szczerze. A pije też strasznie. Normalnie to chyba Twoj chlopak :D ja tam tej dziewczynie nic nie mówię, co się będę wtrącala.

Gość y34wy34wty43w
no widzisz;/ mi tez widocznie nikt nie mowił i tym sposobem z bydlkiem spedzilam prawie 8 miesiecy DZIEKI ZA NIC NIE MOWIENIE!!!!!!!!!!!

Ona z nim jest bo jest niedowartościowana, bo jest gruba, i się boi, że nie spotka kogoś innego. Ona studiuje, pracuje, i w ogóle jest spoko, on codzienne chleje, ćpa, nawet 1 klasy liceum nie skończył... szacunku dla niej tez nie posiada. Ona widzi jaki on jest, ale jest z nim dalej. Jej sprawa.

Nie wiem jak Wy ,ale ja to wiem od początku,od pierwszych paru chwil,od zachowania faceta,można to zczaić z gadki,oczu,całej postawy.Nigdy sie nie pomyliłam,tzn tylko raz ,ale wtedy mialam ok,20 lat.:)

Gość zagubiono
ja tez uwazam, ze trzeba mowic o takich rzeczach. bo gdzie jest nasza kobieca solidarnosc? wiesz, ja ci bardzo wspolczuje, bo domyslam sie co przezywasz. zaiwodlas sie na facecie. ale czy to nie bylo poprostu zaslepienie ? mysle, ze bylas zakochana i pewnych rzeczy poprostu nie widzialas, albo widziec nie chcialas.

Gość y34wy34wty43w
wrecz przeciwne;/ zlustrowałam go jak mało kogo;/ moja rodzina dobrze go poznała, bywał u nas codziennie przez wiele godzien mimo to udało sie wszystkich oszukac;/okazał sie draniem, zdradzaczem i pijakiem pod koniec 3 razy przyjechał do mnie samochodem pijany jak swinia po 8 piwach;/ straszac ze sie zabije ale wtdy juz z nim nie byłam

Gość grgrgr
i wciaz nie wiadomo jak ich rozroznc;/

są ludzie którzy mają dobrą intuicje-np.ja :P nie chwaląc się,albo ja po prostu zawsze trafiałam,no prawie zawsze trafiłam na kogoś z kim mogłam sobie pozwolić na wiele od samego początku znajomości,jednak zawsze człowiek szuka tego wg siebie ideału,a na początku nie da się tego stwierdzić... Są faceci którzy mają potrzeby i mylnie by było ich osądzać czasami negatywnie ;) Ale trzeba poznać-z tym się zgodzę i nie powinno się robić nic wbrew sobie ! :)

Gość Ma wiele koleżanek na telefon/
W glębi nie szanuje kobiet, tylko pozornie na pokaz. Często mowi o seksie. Nie czeka długo z seksem i często zmienia partnerki. Dobrze kryje się, dlatego trudno rozpoznać takiego.

ruchacz bedzie dobrze sie czuł w towarzystwie kobiet a zwykły facet bedzie troszke onieśmielony?? - a ja tak nie uważam, bo mi się wydaje, że taki "onieśmielony" facet to tylko czeka aż jakąs laska się do niego odezwie zamiast sięgać to co sam chce, i jak jakaś go poderwie to z nią będzie ale jak się nadarzy lepsza to też nie pogardzi. Dlatego wolę takiego pewnego. Żebym wiedziala, że chce ze mną być, a nie, że jest, bo nei może mieć lepszej o której marzy i wali sobie na nią konia, tudziez się ogląda na ulicy. Dziękuję za uwagę :D

Ja chę ruchacza jednoosobowego :D A tak serio to wlaśnie w tym rzecz, że nie uważam, że jak facet czuje się w towarzystiwe kobiet jak ryba w wodzie to jest ruchaczem. Są jawni ruchacze i ukryci ruchacze.

Gość Zlej ja cieplym moczem
Offerma, rozj... mnie dokumentnie! Piwo dla Ciebie

Gość pasztet.
nooo to było dobre oferma, co co ale tu się zgadzam z tobą, ty mordo niemyta ;)

Gość Srakowska
"wolę takiego pewnego. Żebym wiedziala, że chce ze mną być, a nie, że jest, bo nei może mieć lepszej o której marzy i wali sobie na nią konia, tudziez się ogląda na ulicy" - > i do tego się podłączam. dokładnie tak.

Gość dobre pytanie....
h

Gość taki moj los że trafilam na ru
są ruchacze szczerzy- co widać ich na kazdej imprezie z inną i taki powiedzial mniej wiecej mojej kumpeli co chce... czyli seksu a ja trafilam na takiego co chyba wcale nie szanuje kobiet, wiedzialam że ma wielkie doswiadczenie, w koncu kawaler, atrakcyjny, kasiasty i 36 lat, ale traktowal mnie tak i dawal znaki takie jakbym miala byc tą ostatnią... tzw ruchacz ukryty... powiedzialam na koniec ze nie jestem desperatką zeby nie myslal ze bede za nim latac, urazilam jego ego, do dzis sie nie odzywamy, a moja przyjazn z jego kumplem zostala... kumpel mnie ostrzegal ale ja chcialam sprobowac, w koncu ruchacz... seks byl fajny ale nie za czesto mu sie chcialo! to chyba wiek

Gość ruchacz klamie
.

Gość jak sama nie potrafisz
rozroznic, widocznie zaslugujesz tylko na taniego ruchacza zrezsta zaraz sie zleci przynajmniej kilka, ktore stwierdzi ze taniego ruchacza wola, wiec o czym rozmowa :D

Gość kiedys
ruchalem ja bo mialem roxowe okulary a ona to lubila ale od dzis sie to zmieni.idiota bylem.niby wyskoki zkolezankam.tak wszem ale z kolezankami tez inni faceci a ona lubi duzo spermy.idota ze mnie

Gość jjfjfjf
Duża :O