Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladesharp

Pytanie do Pań...dlaczego na randce ZAWSZE zamawiacie kurczaki, sałatki i wodę m

Polecane posty

Gość bladesharp

Czy to jakaś moda????

Gość Lady Mia
Nie to nowa rewelacyjna dieta :P Dukana ;]

Gość Lisetka
ok. panna zamówi śledzie w cebuli a jak potem całuski sobie wyobrażasz??? albo brokuły a potem - maska gazowa?????Ja tam nie ryzykowałam tylko skromnie soczek.....

Gość bladesharp
No rozumiem,że tatara albo flaków raczej nie weźmie.....ale 1) kumpela z klasy i korepetycje z niemca miały być, zaprosiłem ją do Salad story ( podobno sałatki Panie lubicie???) ....sałatka cesarska 2) randka w tajskiej restauracji, kurczak z trawa cytrytnowa i sałatka 3)khmmmm w dagrasso (pizzeria) dziewczyna tez mi sałatkę z kurczaka wyszperała???? ja rozumiem,że dieta i inne takie d***rele, ale skoro w szkole Panna je normalnie to dlaczego na spotkaniu/randce zamawia wodę sałatkę i kurczaka?????? aż ma człowiek wyrzuty sumienia jak chce zjeść coś tęższego ;-(

Gość DiscoDiva
sam sobie odpowiedziałeś :D kobiety zamawiają dietetycznie i mało, żeby nie wyjść na takie co się obżerają :D ja na randki do restauracji w ogóle nie chodzę, bo mi jeszcze czegoś w zęby nawłazi :P i biedny facet nic nie je będąc ze mną, to jest dopiero tragedia dla niego :P

Gość mkijio
bo na randce kobieta nie je dla przyjemnosci, tylko dla towarzystwa. Jak przychodzi za to do domu, to wpieprza wszystko co spotka na drodze:D

Gość bladesharp
Nie nadążam za tym, ale ok następnym razem zjem coś w domu a Panią na drinka albo cafe latte.... z tym tez nie pojmuje o co chodzi bo Panie zawsze to paskudztwo zamawiają ;-)