Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lump

Moja dziewczyna sie mnie wstydzi.

Polecane posty

Gość Lump

Dzisiaj mi to powiedziała. niedokładny cytat: "Wstydzę sie ciebie przed znajomymi nie studiujesz , nie masz pracy i mieszkasz u mamy ale i tak cię kocham " nie wiem co myśleć.

głupia :O wstydzić się człowieka, którego się kocha :O ? powiedz, że wstydzisz się jej charakteru :classic_cool:

Gość Lump
no ale wszytko to co powiedziała to prawda. Czasami zastanawiam sie czemu ona mnie kocha jest piękna, mądra zaradna ,a ja ?! życiowa oferma.

Gość kugyfgv
o staru guma i waskie drzwi...rzuc ją zanim ona to zrobi pierwsza miej godnosc stary predzej czy później znajdzie sobie jakiegos studencika albo dzianego kolesia, tępa baba

Gość NATALA..............

Gość Lump
kugyfgv nie mów tak o mojej dziewczynie ! Kocham ja ale wiem, ze z kimś innym byłoby jej lepiej. mam tylko maturę gdzie ja znajdę prace po śmierci dziadka nie mogłem sie pozbierać i dlatego nie poszedłem na studia.

Gość Lump
Tak, studiuje i pracuje

Gość iiytr
co za typ dziewczyna z ciebie szydzi a ty jej jeszcze bronisz mowie ci ze predzej czy później cie zostawi dlatego zrób to pierwszy a jeszcze jak nawet ty uwazasz ze z kims innym byłoby jej lepiej to juz w ogóle nie mma pytan moze znajdź jej kogos lepszego co

Ja jestem po studiach, pracuję, nie mieszkam z mamą i........tak szczerze rozumiem Twoją dziewczynę. Bo ja też nie weszłabym w związek z takim facetem. Nie jestem maszynką do zarabiania kasy i utrzymywania kolesia z którego nie mam żadnego pożytku.

Gość Lump
no tak tylko ,ze ja ją kocham... chciałbym sie zmienić ale na studia juz za późno (przynajmniej w tym roku) ,a praca chyba tylko zamiatanie ulic nie mam żadnego zawodu tylko maturę.

Gość iiytr
nekromanta a czy on powiedział ze jego dziewczyna go utrzymuje skoro mieszka z rodzicami to chyba oni go utrzymują... ps nekromanta?? to raczej męski nick

Gość dziwny jest ten świar 2010
a co dziewczyna ma powiedzieć kak ktoś pyta o jej faceta-że jest bezrobotny i nawet sie nie rozwija? powiedziała Ci prawdę,zamiast gadać na boku do koleżanek czy mamusi, po co ściemniać , w końcu w zwiazku liczy sie szczerość Twoja sprawa co z tym zrobisz, skoro masz maturę to moze jakieś studia chcociażby zaoczne

No to idź nawet do zamiatania ulic-bo dzięki temu przynajmniej trochę możesz sobie zarobić na te studia. A resztę sumy to może rodzice pomogą. Skończysz studia i moze już nie będziesz zamiatać ulic tylko znajdziesz normalną pracę, która pozwoli Ci na to aby żyć samodzielnie.

Gość dziwny jest ten świar 2010
na studia nie jest za późno, na zaoczne jest jeszcze nabór i na te państwowe (niektóre kierunki) i na prywatne, wystarczy chcieć

Gość józek pędzi wózek
powiedziała Ci tak żeby Cie zmotywować do nauki i pracy. przemyśl to sobie a nie focha strzelasz bo dziewczyna ma racje chamie zbolały ;]

iiytr: to nieistotne, że mam męski nick. Ale związek to nie tylko spotykanie się na randkach. To także plany na wspólną przyszłość. I w przypadku takiego faceta sprawy związane z finansami, utrzymaniem domu itp- wszystko spadło by na mnie. Ja na to bym się nigdy nie zgodziła bo czułabym się w takim związku okradana i wykorzystywyna.

Gość Lump
może zacznę studia ,maturę zdałem bardzo dobrze ,a rodzice na pewno mi pomogą. chciałbym w końcu poczuć ,ze na nią zasługuje

Gość józek pędzi wózek
weź sie chłopie za siebie ;D

Gość Lump
ale mimo wszytko najtrudniej mi pojąc dlaczego ona mnie kocha

Ona ma nadzieję, że wreszcie cos zrobisz ze sobą- praca, studia, samodzielne życie. Ale jak ta nadzieja zgaśnie to Cię rzuci, no chyba, że wcześniej "coś zrobisz". A jej słowa odnośnie tego wstydzenia się powinny być dla Ciebie ostrzeżeniem.

Gość Lump
dzięki za rady naprawdę mi pomogliście :)

Gość ...ot...co....
ile macie lat?

Co to za brednie z Twojej strony? Maturę masz, wielu ludzi pracuje właśnie tylko po maturze, znajdują pracę, to jest normalne, skoro nie chcesz się kształcić - bóg wie czemu zmarnowałeś kolejny rok akademicki - to pracę chociaż szybko znajdź! Zarejestruj się w up, niech Ci chociażby jakis staż znajdą, rób coś! nie cierpię facetów obiboków, nie jest Ci wstyd, że Twoja dziewczyna pracuje i studiuje, a Ty nie robisz nic? Nie wchodzi Ci to na ambicję? Porażka. Dobrze Ci powiedziała, weź się w końcu za siebie, bo to paranoja jakaś i poniżenie z Twojej strony.

Gość Lump
ja mam 23 ona 22 mam szanse rozpocząć studia zaoczne ? jeszcze w tym roku ? jak myślicie ?

jest drugi nabór nawet na studia dzienne na niektorych publicznych uczelniach, zależy co chcialbyś/mógłbyś studiować. a na zaoczne - oczywiście.