Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

a mówią, że to faceci są chamscy...

Polecane posty

kolejny weekend, kolejne wyjście do klubu tradycyjnie przechadzałem się z piwem w ręku po klubie, wchodząc na sale zawsze mijałem stolik, gdzie siedziały dziewczyny (ok. 24 l), siedziała tez tam pewna dziewczyna z długimi, czarnymi włosami. Najpierw spojrzenia z jej strony - długie spojrzenia (jej spojrzenia), kolejne przejscie - spojrzałem na nią, akurat o czyms rozmawiały, nagle wskazała palcem prosto na mnie wqrwiłem się, pozniej juz olałem ją, zobaczyłem ze bawi sie z jakims mało przystojnym kolesiem, pozniej wymiana telefonów i całusy

Gość zagubiono
dlatego, ze wskazala na Ciebie palcem, uwazasz, ze jest 'chamska' ? skad wiesz czy nie powiedziala kolezanka np. ze jej sie podobasz?

Gość 1992WW
koleś się dowartościować che hehe i specjalnie gada

Gość NB orange
a była chamska, bo... nie z Tobą wymieniła całuski? :p

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Kurwa, dlaczego takie zazwyczaj z niezbyt atrakcyjnymi sie kreca wlasnie? Bo sa pewnie wygadani i wyluzowani bardziej..

Powinieneś zrobić tak z jeszcze 10 przejść :D I na chuj ci piwo w klubie skoro idziesz tam w wiadomym celu? Uważasz, że bełkocząc, zataczając się a w końcu rzygając na ochroniarza sprawisz, że kobieta sie zauroczy? Ps. Palec był środkowy?

Gość moze pokazała
i mowi co za koleś gapi się na mnie cały czas nie dość że brzydki to jeszcze pijaczyna

1) nie musze sie dowartosciowywac - znam swoja wartosc 2) nie zalezo mi na jej całusach 3) kto nie ma wygladu ten nadrabia np. wyluzowaniem - czyms trzeba przyciągnąc 4) nie byłem az tak pijany zeby zataczac sie, nie było palca srodkowego 5) miałem ciemnoniebieska koszule, mogla pokazywac dyskretniej 6) to ona zaczepiła mnie spojrzeniem, brzydkich nie zaczepia sie spojrzeniem