Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zroozpaczonaa zona

Mąż mnie bije...

Polecane posty

Gość zroozpaczonaa zona

jesteśmy dopiero rok po ślubie... bije mnie od paru miesięcy oczywiscie przeprasza mówi ,ze to przez stres w pracy ale potem robi ro znów... nie wiem dlaczego taki sie stał przed ślubie był spokojnym domatorem jest bardzo wierzący wiec był prawiczkiem ja miałam przed nim jedngo chłopaka z którym byłam 4 lata wiem ,ze mam mi za złe to ze z tamtym straciłam dziewictwo , a nie z nim. Nie wiem co robić wysłać go na terapie nawet sobie nie wyobrażam jak bym miała mu to powiedzieć- szczerze to się go boje. myślę o rozwiedzie... ale co bedzie potem

teraz ze stres a potem ze co ? bo kawa mu się rozlala ? rzuć go ! facet bijący kobiete to najgorsze co może być ! uderzył raz ? będzie i więcej razy .. jak juz po roku zaczął to nie wiem jak ty sobie wyobrazasz dalsze zycie. ak wiem ciezko tak rostac sie i go rzucic , bo pewnie go kochasz ale nie masz innego wyjscia !

Gość zroozpaczonaa zona
tak nadal go kocham i to jest najtrudniejsze... ale chyba kocham tego mężczyznę z przed ślubu teraz zmienił sie nie do poznania. najbardziej boje sie życie po rozwodzie zaczynać wszytko od nowa... boje sie tez ,ze będzie się mścił...

no sama widzisz .. nawet mu nie mozesz ( nie potrafisz ) zaufac . Nie czujesz sie przy nim bezpieczna . Porozmawiaj z kims zaufanym o twojej sytuacji , z kims kto rowniez twego męza dobrze zna . Ale co by nie było to zawsze pamietaj ze jak raz uderzy to na pewno sie to powtorzy . bedzie to robic coraz czesciej az nagle dojdzie do jakiejs tragedii. zrob cos z tym jak najprędzej .

Gość zroozpaczonaa zona
ostatnio kazał sobie robić loda a przy tym lał mnie kijem w plecy aż mam krwiste bruzdy :(

Gość sorbetjagodowy
jasne :)

z tym lodem i kijem to serio ? przepraszam ale nie mam pojęcia co mam Ci napisac .. Po prostu jesli chcesz byc szczesliwa to na pwno nie z tym facetem . on sobie sam ze sobą nie radzi . Ty odejdz od niego jak najszybciej zanim zrobi Ci jakąs krzywde. nie daj traktować siebie jak szmaty.