Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

dlaczego szczescie uzalezniacie od miłosci??

Polecane posty

Gość wielb wielb
a Ty nie po co ten Topik

Tacy już jesteśmy że chcemy tą miłością obdarowywać drugiego człowieka. Wiadomo mamy swoje zajęcia które nas pochłaniają, ale jednak wszystko kręci się wokół tego. Praktycznie wszystko co robimy, to podświadomie po to żeby to było możliwe.

Gość zycie phyijhjkl;
a co niby ma byc szczęsciem , dla kazdego co innego.Spokój ducha to dla Ciebie szcżęscie, dla mnie to za mało

Gość to tylko kobiety
no i dominik uzaleznia szczescie i udane zycie od milosci reszta prawdziwych facetow jest szczesliwa z tego co ma

Gość bo człowiek to na ogół
zwierzątko stadne i kiedy ma przy sobie kogoś, kto go kocha, czuje się szczęśliwy. W samotności nie da się żyć na dłuższą metę.

jesli biegniesz za miłoscia i chcesz ja pochwycic a tak sie nie stanie czujesz sie nieszczesliwy/a bo ona jest celem a tak naprawde jest wolna, nie mozna jej zatzrymac ale mozna sprawic by chciała zostac

Gość mejbidys
bo jak uzależniałam szczęśćie od gier zręcznościowych (rzut podkową)i kanasty to jednak czegos brakowało

Gość ryewywerywe
" miłosc nie moze być srodkiem do szczęscia tylko jego uwieńczeniem" sraty taty :O wielu ludzi uwazało swoje zycie za puste, aż się zakochało i wtedy znaleźli sens życia i stali się szczęśliwi piszesz śliczne, ale nieprawdziwe dyrdymały

Gość do szczęscia potrzebna
jest miłość do siebie samego i to jest najważniejsze a uzależnianie szczęścia od jakiejś wzajemnej miłości której nigdy może nie być do niczego dobrego nie prowadzi .. nie wierze w taką miłość