Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość jak trza

Jak się rozdwoić ? Co robić ?

Polecane posty

Gość gość jak trza

Kolega z Francji może mi załatwić pracę za 10 euruchów na godzinę (na łape) i chętnie pojadę ale co z moją dziewczyną :( ? Ona ma 21 lat i nie jest jej to na rękę. Mogę do niej przyjechać na tydzień po 3 miesiącach, w podliczeniu daje to 4 tygodnie w Polsce na rok :( Chciałbym zostać, ale nie chce mi się w Polsce robić za 11zł/h na łape.

Gość moje zdanie jj
wyjedz Francja to piekny kraj ;) czas szybko minie a co zarobisz tam to twoje :)

Dziewczyna Cię kiedyś może w dupe kopnąć, a tak to masz szanse wyjechać coś zobaczyć no i zarobić porządną kasę.

Gość jedz jak kocha to poczeka
tam sobie zarobisz to twoja szansa, jak miłość przetrwa to będzie super, jak nie to znajdziesz inna, mój tez kiedyś wyjechał na długo i jakoś wytrzymałam a teraz jesteśmy małżeństwem

Gość gość jak trza
A co z moją dziewczyną ? Nie będą jej pasowały spotkania co 3 miesiące

Gość gość jak trza
Dziewczyna Cię kiedyś może w d**e kopnąć, a tak to masz szanse wyjechać coś zobaczyć no i zarobić porządną kasę. Dziewczyno ja tam nie jadę zwiedzać tylko zapieprzać. :(

Gość gość jak trza
paparazzo A ona nie może z Tobą pojechać? Jakby mogła to bym takich pytań nie zadawał :( Jak ze mną zerwie to ciężko będzie mi o taką drugą :(

Gość gość jak trza
OTO jest problem co 20 POlaka. Rodzina/dziewczyna w Polsce a my zagranicą :( Jak pogodzić jedno z drugim gdzie znaleźć kompromis ? :(

Porozmawiaj z nią. Jak będzie jej zależeć to nie zerwie z Tobą. Francja to nie koniec świata. Przecież całe życie tak nie będziesz jeździł. Pojedziesz to przecież będziesz się do niej odzywał, a te 3 miesiące miną i spędzicie razem czas ;-) Byłam w związku gdzie mój chłopak tez wyjeżdżał na 2-3 miesiące a wracał na miesiąc. Nie było łatwo, ale były telefony, internet i potem nadrabialiśmy razem czas :) - fakt związek się rozpadł ale te wyjazdy nie były powodem rozstania.

Gość gość jak trza
No to jadę do Francji