Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka31.78@o2.pl

czy jako samotna matka moge starac sie o mieszkanie ?

Polecane posty

Gość mirka31.78@o2.pl

kochane doradzcie mi zy jako samotna matka moge starac sie o jakies male lokum jestem zameldowana w ustce u mamy ale mieszkam w gdansku zy jesli ktos zamelduje mnie tymczasowo moge starac sie tu o lokum?kolezanka mowila ze tak ale nie mam pojecia czy to prawda znacie sie na tym dziewczyny prosze o odp bardzo dziekuje.

Gość Sylwiunka
Mozesz tylko musisz miec odpowiednie dokumenty. Ale w Uzedzie miasta powinni ci powiedziec wszystko.

Gość Sylwiunka
Heh.. wiesz nie wszyscy sa w trudnych sytuacjach wiec mysla ze nie istnieją pewne pomoce od panstwa.. Nie przejmuj sie. A najlepiej dowiesz sie wszystkiego wlasnie w urzędzie tam Ci najlepiej doradza i bez zlosliwosci ;) Pozdrawiam ;)

Gość mirka31.78@o2.pl
jak masz sie glupio wypowiadac to zamknij ryj suko bo nie kazdego stac na mieszkanie a ty pewnie ci rodzice pomogli lub jakis sponsor

Gość mirka31.78@o2.pl
dziekuje sylwiunka zycze milego wieczorka:*

Gość mirka31.78@o2.pl
GERMANOTTA NIE KAZDY SIE RUCHA TAK JAK TY I TYLE ZARABIA A Z PIZDY MA STUDNIE LABADZIARO ŻAL MI WAS IDJOTKI!

Gość mirka31.78@o2.pl
JA PYTAM NORMALNYCH KOBIET O ZDANIE A NIE WIEŚNIAR KTORE NIE MAJA POJECIA O ZYCIU I SA NA GARNUSZKU RODZICOW TO ZE TY SIE RŻNELAŚ ZE WSZYSTKIMI TO NIE ZNACZY ŻE JA TAK ROBIE

Gość mirka31.78@o2.pl
GLUPIE SZMATY!

Gość do au to rki ....
zeby dostać chate,trzeba mieć obecne trudne warunki mieszkalne itd to że wychowujesz sama dziecko to ohoho poczekasz kilka lat bo w pierwszej kolejności biorą pod uwagę osoby,które bardziej potrzebują mieszkania. Ja już 8lat staram się o mieszkanie. Po za tym dlaczego nie mieszkasz z mamą,tylko w gdansku?

Gość mirka31.78@o2.pl
HUJ CIE TO OBCHODZI ALE ZAPYTAC MOZESZ!

Gość hehehe podszyw
żałosne

Te wieśniary czy jak je nazywasz właśnie pojecie o życiu mają, bo najpierw postarały się o pracę i mieszkanie, a dopiero potem dały sobie zrobić bachora. Tak w ogole jakie mu wartości przekażesz skoro sama prezentujesz taki poziom? Masakra, czytając takie osoby jestem za ścisłą kontrolą urodzeń :o

Gość a co to za rozdawanie?
bierz kredyt i kupuj, z jakiej racji państwo ma Ci dawać? jesteś lepsza od tych którzy musieli brać kredyt na 30 lat? z jakiej paki Ty masz "dostać"?

Gość mirka31.78@o2.pl
GLUPIE JESTESCIE I PEWNIE WIEKSZOSC Z WAS MIESZKA Z RODZICAMI HE HE NARA BO ZYGAC SIE CHCE WAS SLUCHAC

Gość a niby
Dlaczego masz dostać mieszkanie?Jesteś samotną matką to powinnaś alimenty lub rentę na dziecko.Ale co ma do tego mieszkanie?

Gość a niby
haha mam podobne zdanie jak =a co to za rozdawanie=

głupia pinda myśli, ze jej się należy. nic Ci się koleżanko nie należy, jak Cie nie stać na swoje to bujaj się po wynajmach. a jakie rynsztokowe słownictwo...porażka

Gość mieszkania dostają
w I kolejności: więźniowie(!nie wiem czemu tak jest,brata znajomy jak wyszedł z pierdla to dostał chate i pracę), dzieci z rodzin zastępczych, niepełnosprawni, ci którzy stracili dom np w pożarze ..... A samotka matka jest naaaa saaamym kooońcu

Gość skladasz wniosek i czekasz
pare czy parenascie lat... Tak jak inni w kolejce. Przeciez jest pula mieszkan komunalnych. Ale to ograniczona ilosc.

Gość ble ble ble ble ble ble blee
po huj ci mieszkanie??? Masz gdzie mieszkać to się ciesz z tego co masz! Ustka,gdańsk i co kurwa jeszcze? Ile tych chat masz i jeszcze ci mało!

ja zlozylam wniosek 5 lat temu i cisza z UM.Opisalam ze mamy 2 pokoje.Jeden zajmuje ojciec alkocholik ktory urzadza libacje a drugi my - czyli 5 osob w starej sypiacej kamienicy.Ale oni to maja gdzies.Teraz wynajmuje i mam w.y.j.e.b.a.n.e.

Gość mieszkania dostają
o ile w ogóle zakwalifikują jej wniosek :O nie ma tak hop siup. Nie może ci przekroczyć ustalonego metraża na os,biorą dochód pod uwagę, czy nie masz zadłużenia i wszystko inne. Wtedy po takim złożonym wniosku,wysyłają odp czy w ogóle kwalifikujesz się aby dostać mieszkanie. Jeśli odp jest pozytywna co roku o tej samej porze NAKAZUJĄ aktualizację danych i wypełniasz to samo. Oczywiście później musisz chodzić po windykacji, wydziału meldunkowego i oni potwierdzają dane pieczątką. TO JEDNAK NIE TAKIE PROSTE

Gość a niby
Autorko 'wyżygałaś"się już? Jakich odpowiedzi się spodziewałaś? Że ktoś Tobie napisze gdzie masz się zgłosić po klucze do nowego mieszkanka?

pewnie, ze nie proste, mieszkania to towar deficytowy bo jest ich mniej niż ludzi ich potrzebujących. niestety teraz to sobie trzeba kupić albo wynająć a nie liczyć żeby dali. owszem, miasto ma pustostany ale one musza być w razie np. zawalenia budynku. wtedy tych ludzi sie tam umieszcza.

tak, ona myślała że złoży wniosek i za miesiąc dostanie chatę:D