Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc blisko niego...;p

on jest ze mna tylko dla seksu. co zrobic zeby sie zakochal we mnie??

Polecane posty

znam sie z nim krotko, ale zawsze mi sie podobal... on mowi, ze nie chce sie zakochiwac, ze woli byc sam, ale brakuje mu seksu tylko. zaproponowal seks bez zobowiazan i zgodzilam sie.. tylko ze sie w nim zakochalam a nie chce dac tego po sobie poznac bo wiem ze on wtedy to zakonczy calkowicie a ja nie chce tego :( jest jakis sposob zeby on sie we mnie jednak zakochal??????

Gość e tam stara
Jak sie znajomosc zaczyna od dupy strony, to sie na dupie konczy

Gość byc mało dostępną
tzn nie, ze on zadzwoni , a ty lecisz

Gość Madziulka_198 4
odmow mu nastepnym razem i powiedz, ze akurat sie wybierasz do kina, bo masz wielka ochote. a jak spyta z kim, to powiedz: a zapraszales mnie? (nie) no to nie z tobą

no tylko, ze on mi mowil, ze nie da mi milosci bo sie nie kocha.. a ja teraz cierpie bo sie zakochalam ;/ kurde.. pomyslalam, ze jak bedziemy blisko to sie jakos przywiaze do mnie itp.. ;[ mylilam sie :( szkoda, ze tak wyszlo bo zalezy mi na nim... chcialabym zeby mu zaczelo zalezec,,, a z tym kinem to nie wyjdzie bo on sam mi mowi zebym szla gdzies z kims do kina czy disco i moze poznam kogos.. on mnie lubi tylko :(

Gość ktośka3333
Znam parę u której się zaczęło jak u Ciebie. Teraz od niedawna są razem. Wcześniej niezobowiązująco spotykali się ze 2 lata. Jakieś tam szanse są...

:( no chyba raczej nic z tego nie bedzie.. szkoda bo sie zakochalam,, wiec jak to zakonczyc? najlepiej zeby zalowal! macie pomysl?

Gość ...ot...co....
moim zdaniem nie ma, gdybys mu sie podobala to nie wchodzil z toba w taki uklad. nie ma szans.

Gość ...ot...co....
poza tym jasno ci powiedzial, ze sie nie zakocha. to ci nie starcza? jestes potrzebna mu tylko jako worek na sperme

Najgłupsza metoda na milosc.na zdobycie faceta tak-dac dupy ale na zdobycie szacunku i milosci?gdzie ty masz glowe?podobno to faceci myślą główką ta mniejsza wg kobiet...ech daruj sobie ja na cud bym nie liczył. Nie karaj go bo nie masz za co. Sama dupa go trzymasz. Zaproponował bylo wywalic w pysk wtedy a nie po czasie. Zmusić chcesz do milosci?a co to za milosc wtedy.takiej pragniesz?sama sobie winna jestes wiec odejdź z honorem a nie..