Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyvgfjhbwvjurhgt

uwiodę szefa, zrobie to dla zabawy

Polecane posty

Gość jyvgfjhbwvjurhgt

w prawdzie móglby byc moim ojciem ale jest przystojny, kulturalny, wysportowany, a ja zawszemialam slabośc do starszych. nie zrobię tego, zeby zdobyć pozycje w firmie, bo to nie zależy od niego. jestem pracownikiem slużby cywilnej, więc to jest odgórnie narzucone. zrobię to po to zeby sobie udowodnić, ze to potrafie:D sexu nie będzie, chcę tylko sprawić ze będzie sie do mnie ślinil:D

Gość maroo
a ma żone?

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
są w separacji

Uwieść to takie staroświeckie jest. I skąd będziesz wiedziała, że on jest uwiedziny właśnie. I zdaje mi się, że uwiedzenei to w zasadzie polega na konsumpcji a nie dochodzeniu do niej.

Sąsiedni topik: Autor: Kryzys wieku średniego - już czas Temat: w pracy pojawiła się fajna małolata, w wieku mojej córki --------------------- Uwiodę ją, zrobię to żeby ją tylko zaliczyć. Zanim to zrobię będę tak szarmancki, tak zakochany i puszczę jej takie deklaracje, że zakocha się prędzej niz zdąży odebrać pensję. Wiem, że ona mnie prowokuje, podejmę grę. Dlaczego by nie? :) A jak już się zakocha, wtedy nagle stracę zainteresowanie. Sama przyjdzie i wskoczy mi na tylne siedzenie samochodu. Po co chcę to zrobić? Żeby sobie udowodnić, że nadal jestem atrakcyjnym mężczyzną. ------------ :) Każdy ma soje cele, nie? :P

Gość errrkkaaa
ja też chciałam się tak "sprawdzić" czy dam radę a teraz mam problem - bo sprawa zaszła już daleko a ja nie wiem jak z tego wybrnac.

Gość maroo
nikogo nie uwiedziesz(tymhbardziej ze jest w separacji)

Gość errrkkaaa
a żebyś kurde wiedziała :D

Szukanie - sztuczki? Toż to cała sztuka, teatrum z didaskaliami. Sztuczki, no wiesz. :D

Gość errrkkaaa
zabawa jest po obu stronach kiedy na wyjazdach wodzicie za nami Waszymi oczkami :D

brum Oczywiście, że to cały teatr! Tym bardziej wart obejrzenia. Nazywanie go sztuczkami ma jedynie na celu podkreslenie faktu, że faceci mimo iz się dają wciągać w opzredstawienie, to przecież zazwyczaj wiedzą w co i jak się gra. :) ---------- errrkkaaa "kiedy na wyjazdach wodzicie za nami Waszymi oczkami".... to robimy to dlatego, że tak bardzo podoba się nam Wasza niepowtarzalna umiejętność wodzenia oczkami tudzież innymi :) To jednostronny teatr. Facet, który uwodzi za pomocą sztuczek? No, nie.... albo nazywa się go psem na baby albo inaczej, równie "symaptycznie". A uwodząca kobieta? Toz to poezja smaku!!!! :p Metoda na głoda! :D

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
już kiedyś strzelal do mnie oczami, potem poszłam na macierzyński...teraz chcę żeby mizaproponował sex... może dam sie złapać tu i tam:D

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
będę go zwodziła...chyba bym sie pohaftowała gdybym go zobaczyla nago:D

Zapomniałaś, że jest pewien haczyk... On ma oprócz penisa także mózg. Nie sądzisz, że rozbierze się tyklo po to, żeby s łaskawie mogła na niego puścić pawia :p Jak on się rozbierze, to dl aCiebie będzie już za późno. :) Na szczęście paragraf za molestowanie a także metody rejestracji dźwięku i obrazu są dostępne i dla kobiet i dla mężczyzn. Pomyślałas o tym, że wystarczyłby np. ten topik i to on mógłby Cię oskarżyć o molestowanie? :)

Gość errrkkaaa
szukanie jesteś facetem tak? ile masz lat?

Jestem facetem i powtarzam ci, że faceci , szczególnie w pewnym wieku nie są takimi idiotami jak powszechnie sądzą dwudziestokilkuletnie kobiety. Przeciwnie - dobrze wiedzą w co się gra i zazwyczaj kontrolują sytuację.

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
jak narazie to ja mam dowody na to ze to on molestował mnie:p a teraz zrobie to tak ze molestowala będe ja,a dowody będa wskazywały naniego:p

Gość errrkkaaa
ale ja nie twierdze że faceci są debilami. no walnęłam głupotę z tym flirtem. posypuje głowę popiołem. ale nie dążyłam i nie dążę do seksu z szefem. kurde tak wyszło. zjechał mnie publicznie za zawaloną robotę, odszczeknęłam się i potem mnie zagadał czy się aby na niego nie gniewam. tak się głupio zaczęło. potem szła z mojej strony "zemsta" - dogryzanie mu, on podjął gadkę, był fajny dreszczyk emocji a teraz on chyba chce iść dalej.a ja nie chcę tego ciągnąć bo wiem że to droga do nikąd. jak to rozwiązać? zmiana pracy nie wchodzi w grę.

Gość wspolczuje ci ..
braku komorek mozgwych boze bron zeby takie osoby nas - podatnikow obslugiwaly. spieprzaj do burdelu szmacisko i tam cipa uwodz a nie do sluzby cywilnej, we lbie siano - nie nadajesz sie do normalnej pracy, psycholko

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
już napsałam - żeby udowodnic sobie ze potrafię bo niestety przez pewnego faceta zaniżyła sie moja samoocena:o errrkkaaa--> zniechęc go do siebie...tak zeby myślał że jesteś nieudacznikiem...;)

Gość jyvgfjhbwvjurhgt
wspólczuję--> on mógł a ja nie?? a niby jakim prawem komentował mój biust, czy nogi?? on mógł zachodzić mnie od tyłu i szeptać do ucha jakies dziwne teksty??

Gość errrkkaaa
nieudacznikiem? hmm...no tak pozostaje mi zrobić z siebie kretynkę. mam za swoje :(