Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maamaa Matuśka

mycie ząbków

Polecane posty

Mój roczny Synek od jakiegos miesiaca nie pozwala sobie myc ząbków,wczsniej jak myłam mu taka szczoteczka na palec to otwierał buzkę i nie było poblemu ,a teraz jest rozpacz i wrzask jak zabaczy szczoteczke sam sie troszke pobawi no ale przeciez to nie mycie ,dodoam ,że ząbki mylam mu odkąd wyszedl pierwszy czyli od 5 mieiąca,może znaco\ie jakies metody które sprawą ze to polubi

Gość do ząbków
a może mu ida jakieś zabki w tej chwili? moja córcia zawsze ładnie dawała sobie myc ząbki a gdy wyzynałay się ząbki nie pozwalała sobie szczoteczki do ust włożyć moze to ten powód?

ja mam wrazenie ,że jemu od jakis 2 miesięcy idą bo strasznie sie slini i marudzi co jakis czas, tylko z pediatra powiedziaa ze teraz cza na czwórki bo ma juz 8 zabków ,ale te czwórki dopiero miedzy 16-18 mieiącem i ze nic nie widac

Gość zębowa wróżka 29
to bardzo ciekawe bo mój synek ma 14 miesięcy skończone a ma 18 zębów w tym 3jki i 4rki....czyli, że nieksiążkowo to mam mu wyrwać??

wiem ,ze nie zawsze wszystko jest ksiązkowo ,tylk oze lekarka mówiła ze w Jego przypakdu nic nie widac zeby zabki szły a pro blem zmyciem jest