Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojajuzniewiem

Co to jest bibliografia?

Polecane posty

Gość nojajuzniewiem

Witam, mam pytanie, cyz bibliografia i spis treści to nie jest to samo przypadkiem? A jesli nie, to jak mam napisac ta bilbiografie?

Gość nojajuzniewiem
bo mam referat nt. systemow operacyjnych , spis tresci juz mam, a bibliografia, to mam napisac, te wszystkie zrodla od myslnikow?

wiesz co to jest książka? jesli tak, to weź taką do ręki i na jednej z ostatnich stron znajdziesz bibliografię

faktycznie tak apropo to jestem uczulona na słowo bibliografia, tydzien temu broniłam prace licencjacka i mam dosc wrr...

Gość nojajuzniewiem
PRZYKLAD Bibliografia: - - - - tak ma byc?

Gość nojajuzniewiem
nie wklejajcie linkow, ja juz to obskoczylam. Chodzi o to ze nie wiem jak to zrobic z tymi moimi systemami operacyjnymi

Gość Liv Hana
ponumerowane, a nie od myślników

Gość nojajuzniewiem
kicia_kicia Zachowaj to dla siebie. Nie z kazdej dziedziny jest sie mocnym. Moze ja bym Ci zadala jakis przyklad z przedmiotu scislego i bys nie wiedziala?

Gość Liv Hana
Na przedmiotach ścisłych również pisze się prace i jest się zaznajomionym z takimi trudnymi pojęciami jak bibliografia >_<

aaaaaaa kumam o co pytasz:) wbibliografii wypisujesz tytuły książek z których korzystałaś pisząc pracę, moga być też adresy stron internetowych, tytuły czasopism itd

Gość Liv Hana
Literatura 1) Krzyżanowski Julian, O „Trenach Jana Kochanowskiego, Kochanowski Jan, Treny, Państwowy Instytut Wydawniczy, Warszawa ,1972, s. 5-11. 2) Tren, Jaworski Stanisław, Słownik terminów literackich, Universitas, Kraków, 2007

Gość nojajuzniewiem
Ja wiem co to bibliografia, ale chodzi o to ze nie wiem jak to napisac. czy ktos moze podac przyklad?>

Gość nojajuzniewiem
debiszek - no w koncu:) dzieki :) czyli napisze bibliografia i pod tym adresy dtron z ktorych korzystalam:)

Gość nojajuzniewiem
Liv cos tam - z wikipedii to ja tez moge sobie skopiowac Juz wiem o co chodzi:) dzieki Debiszek

Gość nojajuzniewiem
e juz sie pogubilam ;/ korzystalam tylko z dwoch stron. to mam napisac Bibliografia: 1. ..... 2. ....... ??? ;/

Gość nojajuzniewiem
jestem w gimnazjum :P mam prawo nie wiedziec:)

ja to nie wiem jak to jest, w podstawówce pisaliśmy prace pisemne, trzeba było także umieszczać bibliografię, w LO pisaliśmy takie prace, a zaznaczam że byłam na profilu ogólnym a nie humanistycznym żadnym. i jak można takich rzeczy nie wiedzieć? edukacja schodzi na psy 🖐️