Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goło i niewesoło

błagam pomożcie potrzebuje porady szybko

Polecane posty

Gość goło i niewesoło

Opowiem od poczatku. W maju bylam u gina robilam badanie i przepisala mi tabsy, ginekolog nie jest w moim miescie wiec kiedy jechalam odebrac wyniki bylo akurat zamkniete a teraz bede studiowac w tym miescie wiec bede miala blisko i chce podskoczyc ktoregos dnia po wyniki i po przedluzenie recepty i w zwiazku z tym moje pytanie czy za to ze wypisze mi recepte co tra kilka sekund ja musze zaplacic??? na jej stronie internetowej napisane jest : Antykoncepcja - kolejna porada lekarska 70 zł !!!! czy to chodzi o przedluzenie recepty??? wkurza mnei to bo nei moge miec swojego ginekologa jak ja nei mam tyle pieniedzy ledno co znajduje na yabletki a co dopiero na glupie przedluzenie recepty 70 zl??? myslalam zeby isc do przychodni jeszcze w moim miescie gdzie przepisze mi za darmo nie wiem co mam robic;( boje sie ze pojde i mi wyskoczy z taką suma czy wy tez tak macie????? prosze pomozcie

Moja ginekolog nie pobiera opłaty, ale jeśli napisała tak na swojej stronie to pewnie ta będzie chciała kasę...

Idź do publicznej przychodni. Ze mnie też ginekolog zdzierał swego czasu, a zaczęłam chodzić do przychodni i tabletki wypisywała mi położna, od razu po 3 opakowania. Nie czekałam w kolejkach, raz w roku cytologia, a potem co trzy miesiące bez niczego szłam do położnej, nie robiła z tego problemu.

To ty byłaś prywatnie tak?Jeśli na kasę chorych to nic nie płacisz a jeśli prywatnie to może lekarz poprosić o zapłatę.W moim mieście akurat za receptę prywatnie lekarz bierze 10 zł,także 70 zł to trochę wygórowana stawka moim zdaniem.Lepiej pójdź do przychodni w twojej miejscowości i przynajmniej zaoszczędzisz,albo zadzwoń do tamtego lekarza i spytaj,czy za raceptę trzeba zapłacić.

Gość goło i niewesoło
chce do przychodni, te panie co rejestrują kiedys mi przedluzaly recepte ale teraz w przychodni nie bylam wiec musze od nowa zapisac sie w kolejke;((( bo nei sadze ze powiem ze chce przzedluzenie recepty ktore mialam wypisana w innym miescie ;(a u mnei strasznie trudno sie dopchac a jutro mam ostani dzien na zalatwienie tego bo bylam pewna ze zrobie tu u tej ginekolog a teraz dopiero zobaczylam cene