Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia_47

Kolagen naturalny

Polecane posty

Gość basia_47

Czesc Czy któraś z was stosuje kolagen naturalny? Ja kupiłam w sklepie internetowym www.kolagen-naturalny.com kolagenowy krem na noc i na dzień jestem bardzo zadowolona i zastanawiam się nad kolagenem. Jakie są wasze opinie?

Gość z_kuk
Ja stosuje kolagen Platinum tej samej firmy i jest super efekty widać po pierwszym użyciu

Gość lopae
zastosuj lepiej białko doustnie prosto ze sztywnej knagi jakiegoś czarnoskórego

Gość z_kuk
Ja np jak pierwszy raz się posmarowałam kolagenem czułam jak napina się skóra a tak po 4 dniach stosowania zauważyłam że znacznie poprawiła mi się jędrność skóry, i chyba domówię sobie krem ten co poleca basia_47 to może być fajne połączenie

Gość 54maria
jezeli ktos szuka kolagenu naturalnego to trafiłam na możliwość jego zakupu nawet z 30% znizka i teraz kupuje dla siebie, mamy i dla koleżanki tutaj jest ta opcja : www.kolagen-naturalny.com

Gość aifoz
ja stosuję jest bardzo dobry

Gość beataCer
Ja stosuję kolagen i krem na dzień i powiem szczerze, że efekty widzę spore. Mam 43 lata i pojawiły mi się już pierwsze zmarszczki w okolicy oczu i na czole teraz moja cera jest znacznie jędrniejsza i gładka

Gość madzoil
moja mama używa i chwali sobie

Ja mam zmarszczki glownie pod oczami. Czy zauwazyliscie ich splyceenie pod wplywem kolagenu? I jakiego dokladnie? Platinum?

Gość z_kuk
Lalinetta tak, ja stosuję kolagen Platinum jest bardzo dobry na zmarszczki. Kupuję go tam gdzie 54maria i też mam zniżkę tzn. kartę stałego klienta, którą otrzymałam przy pierwszym zakupie.

Gość plkoiu
A czy zauważyłyście jakieś pozytywne zmiany typu zanik trądziku rózowatego , przebarwień itp. ?

Gość sofijja
Lalinetta Tak zgadza się Platinum

Gość to jakaslipa
stosowalam platinum dlugo i sumiennie i nic oprocz sciagnietej cery nie zauwazylam, nie warto! lepiej za te nie male pieniadze kupic sobie jakis porzadny krem! a te niby opinie powyzej to pewnie pisza jacys naganiacze! Moje kolezanki tez stosowaly i podzielaja moje zdanie, nie dajcie sie naciagnac!

ja stosuje kolagen silver na rozstepy i cellulit i widze efekty dobry jest tez na podraznienia po depilacji wszelkie rany i oparzenia moment leczy i goi.Polecam

Gość Bogna1
Dla uczestników forum kafeteria.pl kolagen naturalny i colvita do nabycia w specjalnej ofercie. Szczegóły już po zalogowaniu na stronie http://www.kolagen-naturalny.net.pl/authentic ation.php zaufało nam już tysiące klientów :-)

polecam pseudo kolagen produkowany z drożdży przy cenach tego kosmetyku to pestka i można przetestować. Ja używam mieszankę zrobioną z zimnotłoczonego olejku ryżowego i tego kolagenu - stan mojej skóry nie jest najlepszy po niekontrolowanym spadkiem wagi a teraz ta terapia i ćwiczenia zaczynają skutkować.

Gość Skończcie z tą reklamą już
przecież wiadomo że kolagen na skórę to ściema , bo za duże cząsteczki nie przejdą przez skórę, już jeden temat upadł o kolagenie na trądzik ;) lepiej dietę o dobre białko wzbogacić (żelatyna wieprzowa np to głownie kolagen, galaretki drobiowe albo łosoś czy flaczki i się bardzo ładnie niedobory kolagenu uzupełnia)po co za 100ml płacic krocie jak to samo jest w pożywieniu i nie przetworzone

a ja nie wierzę w obietnice bez pokrycia i to za wysoką cenę i głośną reklamę ;) czyżby wczoraj identyczny topik nie upadł? nie ma cudownych środków na starość ,zachowanie wiecznej młodości i sprawności a do tego na szczupłą sylwetkę a szczególnie jakichś w tabletkach i kremach :( może lepiej zadbać o zdrowy tryb życia , rzucić palenie , mniej pić alkoholu , przebywać na świeżym powietrzu (nawet żeby tylko spacer po 20min)mniej stresu, wyspać się czasem i lepiej się odżywiać , pić dobrą wodę min 2 litry na dzień ;) to nie kosztuje setek złotych a może nawet zaoszczędzicie te setki na lekarzach i kosmetyczkach ;) ale to wasza sprawa , gdyby faktycznie były działające 100% specyfiki to byście ani jednego staruszka nie widzieli na ulicy ;)

Gość bodycollagen
Nie ma 100% specyfików. Czy ktoś tak twierdzi? Znaczna większość osób, które znam (ze mną włącznie) są zadowolone z Kolagenu Naturalnego. Z opinii ludzi, którzy piszą, że nie działa, przyczyną było w znacznej większości złe stosowanie - oraz czynniki niezależne od kolagenu - a więc tryb życia. Poza tym trzeba 4 miesięcy na pierwsze efekty przeciwzmarszczkowe. Kolagen działa naturalnie, to nie jest żadna magia, tylko proces stymulacji do naturalnej produkcji kolagenu przez organizm. Jeśli ten kolagen nie działa, to warto zapytać się: "Dlaczego u mnie nie działa?". Ja jak sprzedaję kolagen, zawsze udzielam wskazówek i chętnie odpowiadam na wątpliwości. Negatywnie może wpłynąć życie w stresie, palenie papierosów, używki, mało snu, mało witamin (szczególnie wit. C). W takich wypadkach faktycznie kolagen może nie zadziałać tak jakbyśmy sobie obiecywali. Ale u praktycznie każdej osoby żyjącej, odżywiającej się prozdrowotnie i stosującej Kolagen Naturalny zgodnie z instrukcją efekty będę widoczne na 99%. www.bodycollagen.com

Przepraszam a czy ten kolagen może być dla skory w wieku 20 lat? A nastoletnim wieku tez może być stosowany?

Gość ojjakdobrzeeeheh
Kolagen generalnie jest dobry. W wieku 20 lat zupełnie zbędny, choć i tu są różne opinie... Ważne, żeby był bez dodatków chemicznych, a niestety w większości kremów są rożne cuda. Na dzisiaj chyba najtańszy czysty kolagen można dostać tutaj: http://heger.pl/sklep/index.php?laudine-kosme tyki-kolagen,22 No i co jest ważne - są też przeciwwskazania. Może na wyrost, ale są :)