Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Gdzie oddajecie...

Polecane posty

Gość kamionek
takich jak ty powinno sie zamknońć do psychiatryka twoja mać, foty niepokażesz bo wstyd czy co? kurrr. jeba,.. tu chcesz pisać wymysły jakieś no co no ja pierdziu baby sa cholernie ssmieszne co jest nie do wiary kurna spac ide walic was jebea

Gdybym byla facetem to napewno chcialabym to zrobić i zostawić po sobie ślad np u kogos na biurku Haha czy na książce ktora zostawił otwarta.. Haha. Wiem jestem zboczona. :-D niestety moje fantazję sie nie spełnia :-( Hahaha

Nikt by nie wiedzial ze to moje nasienie. Chyba ze chciałby posmakować :-D Chwila ide oddać mocz. Moze oddam tez nasienie. Bądźcie dobrej mysli. Trzymajcie za moge kciuki!

Czyli jestes facetem! No powiedz prosze. :-D wszyscy mnie olali :'( Gdybym ja byla facetem to pewnie bym to zrobiła na woodstocku pod grzybkiem

No bo sie nie wypowiedziales wiec myslalam żeś niewiasta. :-D podnieca mnie samogwalt mężczyzn.. Yhym.. Sama nazwy przyprawia mnie o dreszcze.. Lol

Podglądać a widzieć to dwie różne rzeczy. Kreci mnie ta niewiedzą ze go widze Ah. A poza tym faceta nie mam. Czemu musze go miec. Gdybym go miala to bym z min teraz spala. Ostatnimi czasy rozglądam sie za dziewczynami i chodze pod pałac szukam krzyża i kogos kto bedzie sie gwałcil i udawał ze nie wie ze ja widze

Bardzo często. Przed chwilą mialam ze Ujeżdżam jakiegos zboczenca z kafe i chyba doszłam 3 razy tak 3 a za czwartym jak suka od tylu. Poza tym kocham mojego pieska. Pozdrawiam Cie student. Nie! Go zostawiam z spokoju. Wole mężczyzn i kobiety

Niestety jestem uzależniona od seksu. Ale poza tym to wcale mi to Nie przeszkadza. Ogólnie chodze złaraną bardzo często i jest zaleciscie no nie. Rozkręcam ta impreze

Kazdy moj facet ze mna nie wyrabiał po ja chcialam i chcialam. Dlatego tez nie mam i korzystam z życia. Zeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek no nie :-D a teraz jestem chora to co chwile bawie sie wibrtorem. Hehe. Ciekawe co byloby gdybym byla facetem. Co chwile trzepalabym. Hehe

Nigdy nie nazywam tego sportem. A czy bez zobowiązań? Hmm jesli ewie osoby pragną dawać sobie przyjemosc to zajebista sprawa.

najlepiej tam, gdzie kobieta chce! w niej, na niej, w ustach, gdzi chce i jak chce! Howgh!

hihi a ty mnie:) więc rączki w ruch:) niech się leje ciepło:) skosztujesz?

Nie interesuje mnie cyber seks. Założyłam kiedys topik o tym. Po prostu nie lubie. Hehe. Wiecie co? Jak facet pali to na obrzydliwa spermę. W ogole mialam kiedys faceta który nie palił pił bardzo rzadko tak jak ja i sie dobrze odżywiaj. On juz ze mna nie mogl. Ja caly czas chcialam mu robic dobrze.

..afrodyzjakiem jest, jak kobieta rozkoszuje się tym mleczkiem, smakuje, pije, chce jeszcze echhhhhhhhhh........ może kropeleczkę? uhmm zamrrrrucz

to już jest cyber sex a smak spermy jest najlepszy, jak się pije sok z ananasów:)

Nie tylko to. W ogole owoce. A smażone i to co napisalam wyżej pogarsza smak. Smakowaliście kiedys swojej spermy. Wiem mam bezpośrednie pytania ale ja sie brzydze niczego co związane z męskim ciałem tym bardziej

smak spermy?nic nowego:) najlepiej kosztować z partnerką, z jej ust:), tudzież z muszelki