Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magduśka 30**

co polecacie na wzmocnienie włosów?

Polecane posty

Gość magduśka 30**

Witam Moje wlosy oasttnio są w opłakanym stanie codziennie je prostuje zeby jakos wygladały robilam to kilka lat i było w miare ok ale po ciazy jest gorzej łamią sie strasznie sa postrzępione-taki siano chcialabym zaczac brac jakies witami ale nie wiem jakie czytala ze ta cała belissa mało pomaga a duzo dziewczyn po niej ma wysyp proszczy-ja juz mam problemy z cera wiec boje sie jej zazywac chcialabym jakies talbetki ale w miare tanie co polecacie?

moze capivit piekne wlosy. ja radzilabym odzywki i maski bo na rezultaty po tabletkach trzeba sporo czekac

Gość magduśka 30**
a jakie konkretnie byle nie bardzo drogie kurcze tak bym chciala miec lśniace wlosy a nie takie strzępy połamane :-(

kup sobie szampon odzywke i maske elseve kolor czerwony, jest do wlosow farbowanych i pomaga, wiekszosc go chwali. maske trzymaj na glowie dluzej niz pisze na opakowaniu, ja trzymam nawet godzine.

polecam ci taki sprey proteiny jedwabiu, u mnie to zadziałało na końcówki- też miałam takie siano. Podetnij troszkę włosy i spryskuj tym (tylko jest to dosyć drogie bo 10 zł za taką małą buteleczkę ale za to jest wydajny)

jedwabiu nie polecam . Nie dosc ze nie dziala to jeszcze wlosy sie robia po nim tluste i wygladaja nieswizo. :P

Gość magduśka 30**
ten jedwab mam i jak naloze od gory go to sie szybko tłuszcza a koncówki i tak mam sianowate nawet zaraz po jego nałożeniu :-(