Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada i brzydka

natalia kukulska, pogrzeb ojca

Polecane posty

Gość blada i brzydka
wypierdalać z topiku czyraki luska M_S!!!

"Zastanwiam się czy odebrać to jako ocenę autorki, czy moich możliwości...." - MS nie znam Cie na tyle aby moc ocenic Twe mozliwosci... jeden kazaczok w czapce nie wystarczy :D

Gość ale o co chodzi?
Przecież ona jest normalnie, ładnie ubrana. Nie wygląda dziwacznie więc w którym to niby miejscu przegięła? Czepiasz się.

"Byłaś u fryzjera? Dzięki, ze postanowiłeś zaniechać podkreślania mentalnych konotacji związanych z kobiecą ozdobą - powiedzmy po luśkoweemu - materiału na skalp (tutaj równolegle nawiązuję do etapu w życiorysie związanego z rolą indiańskiej squo) ;-) Może nie uwierzysz, ale po stylu wypowiedzi przez chwilę pomyślałem, ze to Ty " Kurcze, no to teraz już nie mam wyjścia i muszę uwierzyć naszemu sympatycznemu kafe znajomemu, ze mnie tak łatwo po tych zimnych literkach poznać ;-)

"- MS nie znam Cie na tyle aby moc ocenic Twe mozliwosci... jeden kazaczok w czapce nie wystarczy" Tym bardziej, że to nie ja go wykonywałem... :D "Dzięki, ze postanowiłeś zaniechać podkreślania mentalnych konotacji związanych z kobiecą ozdobą - powiedzmy po luśkoweemu - materiału na skalp (tutaj równolegle nawiązuję do etapu w życiorysie związanego z rolą indiańskiej squo)" - Cała przyjemność po mojej stronie :) A te "zimne literki" już mnie rozgrzewają - tylko w Twoim wykonaniu :) "Kurcze, no to teraz już nie mam wyjścia i muszę uwierzyć naszemu sympatycznemu kafe znajomemu, ze mnie tak łatwo po tych zimnych literkach poznać" - wiesz, zasada jest prosta - pierwsze wrażenie jest takie, że jesteś "za, a nawet przeciw" i potrafisz to bardzo ładnie ubrać w te zimne literki :)

"kurwa znowu te gnidy przylazly" - musze Cie rozczarowac ale gnidy same sie nie moga poruszac bo to jaja i moga ewentualnie zostac zlozone w konkretnym miejscu

Gość i reszta czyraków się pojawia
:D:D:D:D:D:Dstandard :D:D:D:D

Ale ja jestem pojedyncza. Skąd ta liczba mnoga? Może okulary zmień albo monitor?

"Cała przyjemność po mojej stronie A te "zimne literki" już mnie rozgrzewają - tylko w Twoim wykonaniu " a właśnie w innym wątku zgłosiłam problem wystąpienia w pracy depresji odponiedziałkowej. Niniejszym kwalifikuję temu podobne wpisy do wciągnięcia na listę possible remedium wspomnianego syndromu ;-) "pierwsze wrażenie jest takie, że jesteś "za, a nawet przeciw" i potrafisz to bardzo ładnie ubrać w te zimne literki " :D :D Ty za to potrafisz ładnie, zgrabnie i zabawnie podsumować i zrecenzować :) (a teraz poprosimy asystentkę o wniesienie tacy z odpowiednią dawką dziegciu) ;-)

"- musze Cie rozczarowac ale gnidy same sie nie moga poruszac bo to jaja i moga ewentualnie zostac zlozone w konkretnym miejscu" Zaraz będzie, że się mądrzysz ;) "Cześć. dziewczęta i chłopcze" Cześć laska :D

Blond - Regres w spokoju od wielu miesięcy oczekuje na fotkę mą. A ja nad odpowiednią pozą pracuję. Ale dziękuję za propozycję.

Gość zsxdfcgvhb
27.09.2010] 10:56 [zgłoś do usunięcia] skazana na blond "brum jesteś laska ? " Brum, propozycja - chcesz, żebym się poświeciła, rzuciła okiem na Twoje foto i Regresowi odpowiedziała? a ciebie luska nikt o zdanie nie pytal nie wpierdalaj sie

"a właśnie w innym wątku zgłosiłam problem wystąpienia w pracy depresji odponiedziałkowej. Niniejszym kwalifikuję temu podobne wpisy do wciągnięcia na listę possible remedium wspomnianego syndromu" - robisz to specjalnie :) "Ty za to potrafisz ładnie, zgrabnie i zabawnie podsumować i zrecenzować" - jemy sobie z dzióbków jak gołąbki :) "(a teraz poprosimy asystentkę o wniesienie tacy z odpowiednią dawką dziegciu)" - oby na dziegciu się skończyło ;)

O proszę. :D I MS potwierdza to stanowczym "wiem". :D

Dziś jestem laska" laska palił blanty i chciał zostać ambasadorem jamajki :P

"- robisz to specjalnie " Believe it or not, ale tylko w proporcji 3/5 specjalnie :) ;-) "jemy sobie z dzióbków jak gołąbki " No ładnie, do tej pory jeszcze była nadzieja, ze tylko ja to widzę i uda się uniknąć zazdrosnej interpretacji zainteresowanych naszymi przypadkami czytelników ;-) ;-) "oby na dziegciu się skończyło " vide powyższy mój komentarz, jeżeli będziemy mieć za mało szczęścia, to na szczęście będzie się musiało na tym skończyć ;-)