Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada i brzydka

natalia kukulska, pogrzeb ojca

Polecane posty

Czizas - pachę czarną porzeczką, piżmem i bergamotką. Więc raczej nie waniliowa ze mnie laseczka. Co do ortopedii, to lekarz będzie miał dużą uciechę po tym jak zobaczy wysokość moich obcasów. :D

Regresu - z jamajką będzie problem. :D Ale z ambasadorem - kto wie, kto wie? :D

brum Czizas - pachę czarną porzeczką, piżmem i bergamotką. " - w czym Ty sie z rana wytarzalas dziewczyno? :)

setunia a gdzie to ? wskaz mi drogę bo ja tam nigdy jeszcze nie byłem :D

Regresu - jakbyś Ty nigdy tego nie robił. :D O czym tu opowiadać? :D

Gość Kafe poradnik
Do autorki. Natalia we wczesnym dzieciństwie straciła mamę teraz ojca uwierz mi to okropne cierpienie i człowiek nie ma głowy do takich bzdur jak szykownie sie ubrać. Jest tak mocno zdołowany, że ma poczucie jakby świat mu się na głowę zawalił. Trzeba ją zrozumieć i współczuć.

now alsnei widze zes dziewic" poprosze tłumacza :D brum no co ? myślałem że opowiesz nam co zrobiłas temu menowi na śniadanie :) ? :P

"O proszę. I MS potwierdza to stanowczym "wiem"" I tylko wrodzona dyskrecja nie pozwala mi się rozwodzić publicznie nad Twoimi walorami Brumko :classic_cool:

Regres to z tego przejecia;) mialo byc ] no właśnie widzę , żeś dziewic! ;) zrozumial????:)

Regresie - nie zdążąm sama zjeść rano śniadania, nie mówiąc już o tym żebym je jeszcze dla kogoś robiła. :D

"Believe it or not, ale tylko w proporcji 3/5 specjalnie" Ale w układzie dziesiętnym? ;) "No ładnie, do tej pory jeszcze była nadzieja, ze tylko ja to widzę i uda się uniknąć zazdrosnej interpretacji zainteresowanych naszymi przypadkami czytelników" - spójrzmy prawdzie w oczy - iskrzenie między nami jest widoczne z daleka :classic_cool: "vide powyższy mój komentarz, jeżeli będziemy mieć za mało szczęścia, to na szczęście będzie się musiało na tym skończyć" No i to znowu te gorące zimne literki :D

Gość nie wiem z czego
problem robisz autorko. Natalia byla normalnie ubrana, jak na pogrzeb. A co do 2 zony zmarlego. Skad wiesz, ze jej nie bylo ? Czy jak komus nie zrobia fotki i nie wrzuca do neta to znaczy ze go nie ma ?

no właśnie widzę , żeś dziewic!" setunia nie wiem skad piszesz i po czym piszesz ? ale jedno jest pewne :D musiała być wczoraj NIEZłA BANIA:D

MS - wprawdzie wolałabym przeczytać, że pisać nie możesz bo nie znajdujesz słów, które oddałyby całą prawdę. Ale jak się nie ma, co się lubi...

"MS - wprawdzie wolałabym przeczytać, że pisać nie możesz bo nie znajdujesz słów, które oddałyby całą prawdę. Ale jak się nie ma, co się lubi..." Brumko - wtedy musiałbym przyznać, że jestem mało elokwentny, a nie mało stanowczy... :)

"Ale w układzie dziesiętnym?" Masz rację, za bardzo zaokrągliłam, a wiec w takim układzie proporcja plasuje sie w wymiarze 0,689 ;-) "pójrzmy prawdzie w oczy - iskrzenie między nami jest widoczne z daleka " :D :D Nie zmuszaj mnie, żebym zaczęła niektórym naszym drogim użytkownikom krótkowzroczności ;-) "No i to znowu te gorące zimne literki " Nie wiem, jak Ciebie, ale mnie po części ratuje bezlitosne, przyziemne i wmówione racjonalnie zimno poniedziałkowego procesu wdrożeniowego ;-)

MS - nie koniecznie przyznałbyś się do małej elokwencji. Dałbyś dowód, że piękna jestem nieskończenie. Tak piękna, że aż szkoda szukać właściwych sów.

Właściwie to skończenie piękna. Lepiej już być nie może. Niestety. :D

"Masz rację, za bardzo zaokrągliłam, a wiec w takim układzie proporcja plasuje sie w wymiarze 0,689" Proporcje jak u modelki... :classic_cool: "Nie zmuszaj mnie, żebym zaczęła niektórym naszym drogim użytkownikom krótkowzroczności" Ależ... ja do niczego nie zmuszam... na razie :classic_cool: "Nie wiem, jak Ciebie, ale mnie po części ratuje bezlitosne, przyziemne i wmówione racjonalnie zimno poniedziałkowego procesu wdrożeniowego" Ale od dziś poniedziałki mogą okazać się najgorętszymi dniami tygodnia... ;) "zebym zaczęła im ŻYCZYĆ krótkowzroczności (gubienie wyrazów też pewnie przez to zimno poniedziałkowych realiów)" Domyśliłem się, aczkolwiek zrzuciłem to na karb wędrówki myśli w rejonach.... bardzo odległych od wzroku ;) "MS - nie koniecznie przyznałbyś się do małej elokwencji. Dałbyś dowód, że piękna jestem nieskończenie. Tak piękna, że aż szkoda szukać właściwych sów" Miałbym poddać się bez walki w poszukiwaniu? :)

"skazanej blondynce na razie mowę odjęło, ale jak ją ocucę, to pewnie jeszcze przemówi" A zaniemówiła od proporcji, gorąca czy zmuszania? ;)

Ms-ie - raz mógłbyś się poddać. :D Chociażby po to, żeby zobaczyć jak to jest po drugiej stronie. :D