Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

TARNÓW!!! GDZIE KUPIĘ QUINNY!!!

Polecane posty

ciężko to stwierdzić dokładnie, ale chyba największy wybór wózków i spacerówek jest w Mieszku, potem może coś w Świcie? Ewentualnie podjedź sobie do Machowej do hotelu 'Sezam', tam jest hurtownia akcesorii dziecięcych, może akurat będą Quinny mieć.

Gość joanna_bugaj
quinny na zime? nie polecam przednie kola piankowe zakouja sie w sniegu, pozniej spacerowka pierwsze siedzisko wystarcza na bardzo krotko szybko trzeba kupowac to wieksze, jezeli chcesz quinny to moze speedi?

moja koleżanka ma Quinny i w lecie jest ok, ale wozila dziecko w zimie i wlasnie opowiadala, że tragedia (glownie przez to, ze jest 3-kolowcem).

Gość joanna_bugaj
wiesz przednie kolo mozna zablokowac ale ono jest malutkie i piankowe co jest porazka totalna w zimie na naszych chodnikach ja polecam wszystkie koła pompowane przetestowalam piankowe i dziekuje

Gość siedzisko mniejsze
siedzisko mniejsze jest do 18 m-cy ( tak podaje producent) , a większe od 18 m-cy Ale zamawiając np onlina od jakiejs firmy to oba siedziska są dołączone do wózka Wczoraj ktos wkleił jakąs strone z tymi wózkami po promocyjnej cenie i drugie siedzisko było dołaczone do wózka tzn ( był wózek + dwa siedziska w jednej cenie )

Dokładnie ja mam ten wózek i mam do niego dwa siedziska mniejesze i większe.