Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolly88

Poratujcie kobiety!jak wyglada cyber sex i jak sie zachowywac?poradzcie mi!!

Polecane posty

Gość jolly88

mam dzis cyberrandke i nie wiem jak mam sie zachowywac:(

Gość tania łania
musisz alu folię na głowę założyć,najlepiej jeszcze jak owiniesz folią nogi:D cierpliwie czekaj włącz tylko skype i wszystko samo się stania ot nowoczesność koorwa taka:D

Gość jolly88
litosci..zalezy mi zeby dobrze wypasc:P

A gdzie ta randka? :D Na skype? Wiesz co chcesz pokazać, a czego nie? To znajoma Ci osoba czy ktoś zupełnie nieznany?

Gość jolly88
tojest znajomy ale nie znamy sie w realu:)od paru mies na gg i przez tel..na skypie...co che pokazac?jak najmniej ale on sie ma onanizowac i ja tez udawac ze mi dobrze hahha

Udawać? :D Ustaw sobie kamerkę wcześniej tak, żeby było widać tylko to co chcesz pokazać :) Będziecie się też słyszeć?

Gość jolly88
widzisz,mnie takie zabawy nie podniecaja...robie to dla niego:P...musze udawac:P:Phahahanie bedzie mnie slyszal bo ma zone w domu hah:)ani ja jego

To będzie trochę trudno technicznie :D Pisać i bawić się jednocześnie :D Chyba, że nie będziecie pisać tylko oglądać się wzajemnie :) A to czy Cię to podnieca będziesz mogła stwierdzić po fakcie :) ;)

Gość jolly88
ja juz wiem ze nie ale niewazne...co amm robic bo sama nie wiem,poradzisz mi cos?

A tak bez kamerki się masturbujesz? Jeśli tak to rób dokładnie to samo :D Być może on cię poprosi, żebyś np. rozchyliła wargi itp. Bez nerwów :)

Gość jolly88
cholera jasna....:P:Praz jedyny to zrobilam i wiecej nie...ale mam treme.on jest duzo straszy..ze 20 lat i mi placi za to:Pwiec warto chyba:)

Gość zomek
Cybersex wyglada jak lizanie lodów przez szybę.

Gość no jasne my mamy cię
uczyć koorestwa a ty jeszcze kasę za to trzepiesz:D:D zapisz się do szkoły jakiejś dziffkarskiej albo zapytaj mamusi na pewno ci poradzi jak taką sukę wychowała:D

Gość jolly88
coz ,takie jest zycie,nie robie tego w realu i nie sadze zeby to bylo kurestwo.chce to zrobic 1 raz w zyciu

Gość AchaCuip
mialam pierwszo randke ktora skoncyla sie cyber sexem!!! Na drugi dzien robilo mi sie goronco na widok mojego chlopaka i robilam to z nim przez 2 godz. Bylam wykonczona ale dla takiego czynu warto sie poddac. Gdy jego czlonek wchodzil mi do cipy, az mnie drgawki przeszly. To nic strasznego, ale musisz miec bezplodne dni! Chyba ze chcesz miec dziecko.

Gość mm WARTO...............
to sie teraz usmialem

Gość mm WARTO...............
a perwersja to co najwyzej moze ci poprawic bledy ortograficzne a nie doradzic cos madrego

Gość gość
Cybersex nie jest zły... nie hejtujcie chłopaczki skoro sami walicie konia przed byle p****lem...albo i bez :p Dobrze jest czasem wpisać na chacie, że dziewczyna uciska męski punkt "g", zaimponujecie mu tym i podniecicie.

Gość gość
Autorko, czy ja dobrze zrozumialam? Masz sie onanizowac i ma na to patrzec zonaty facet? Ty wcale tego nie chcesz, ale on Ci za to placi?

Gość
Dwie wiadomości dla Ciebie gościu. Dobra jest taka że umiesz czytać. Zła to to że temat ma cztery lata i autorka Ci raczej nie odpisze.

Gość gość
cynik, dzieki :D zaspanam :P

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie