Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nastolatka

POMOCY!

Polecane posty

Gość załamana nastolatka

prosze mi pomoc wyliczyc czy jest mozliwe zajscie w ciaze bo nie wiem, okres miałam od 9 wrzesnia, 31 dni cykl, w zeszłą środe uprawiałam seks i pękła prezerwatywa w fazie koncowej:/ .... czyli wszsytko zostało w środku...i teraz kto mi powie jaka jest mozliwosc ze jestem ciazy?

Gość luiza21
Wpisz sobie na google dni płodne i sobie wyliczysz czy miałaś płodne czy nie

Gość woła o pomstę do nieba
Dziewczyno po co się bierzesz za seks jeśli nie Masz podstawowej wiedzy o swoim organizmie i dniach płodnych . To że potrafisz nogi rozłozyć wcale nie znaczy , że musisz juz to robić.

Gość załamana nastolatka
:/ nie załamuj mnie... strzeliło prosto w dni płodne, ale czy jest mozliwosc ze nie zaszłam? jak duza? za pozno na tabletke PO bo za pozno pomyślałam o tym ze własnie mam płodne dni, co prawda uprawiałam seks z narzeczonym i w razie czego poniose odpowiedzialnosc, ale nie chciałabym miec jeszcze dziecka....

Gość załamana nastolatka
woła o pomste....wiem dobrze co robie, byłam zabezpieczona, hormonow nie biore bo nie moge... wiem ze ryzyko jest i wiem ze byly dni podne, ale czy jest mozliwosc ze mimo dni płodnych nie zaszłam?

Gość luiza21
Ale są duże szanse że możesz byc w ciąży

Gość ja debiluję
ale fajnie:) wybrałaś już imię? :)

W dni płodne bez zabezpieczenia przy pełnym stosunku szanse wynoszą ok 60 %. Więc to loteria

Gość załamana nastolatka
luiza, wiem ze sa szanse duze, ale jest i szansa ze nie jestem, prawda? imie? jak bym juz miała byc w ciazy to na pewno wymysle ładne...

Gość luiza21
To zależy też czy masz cykle regularne i ile dni trwa miesiączka.

Załamana nastolatka, a uprawiałaś seks z narzeczonym. To ile masz lat?! PS: w czasie dni płodych zawsze jest duże prawdopodobieństwo zajćia w ciąże.

Gość załamana nastolatka
woła o pomste, no czyli wieksze niz szansa ze ie zaszłam.... trudno, nie pozostaje nic innego niz czekac i modlic sie do boga zeby to nie było jeszcze teraz.. dzieki wam za pomoc, bo wiem kiedy sa dni plodne, wiem jakie sa czeste skutki seksu, ale nie jestem głupia i byłam zabezpieczona ale niestety pech chciał inaczej....czas pokaze...

Gość załamana nastolatka
wpisałam pierwszy lepszy nick, mam grubo ponad 20;) cykle mam co 31,32 dni wiec regularne, okres z reguły trwa max 5 dni

Na przyszłość ostrożniej wybieraj nick bo samo hasło nastolatka i seks działa jak płachta na byka. Życze jednak jednej kreseczki:)

Gość ja debiluję
bożesz ty mój a ty myślisz, że tu siedzą prorocy? jest równie prawdopodobne, że jesteś w ciąży, jak to, że nie jesteś. Czego oczekujesz od nas?

Gość załamana nastolatka
nie myslałam o tym zakładając temat, ja tez licze na 1 bo powiem szczerze ze mam ciekawsze rzeczy na głowie niz rodzenie dzieci...;)

Gość załamana nastolatka
ja debiluje, pytam tylko, niczego nie oczekuje...

Gość oj tam
niepierwszy i nie ostatni raz kiedy jakas nastolatka tu placze,mitez pekla w srodku plodnych i nic nie bylo, nie martw se i czekaj do okresu,jedz normalnie i nie martw sie

Gość załamana nastolatka
oj tam, mam nadzieje ze niczym sie to nie skonczy

Nie wiem co Ci doradzić. Ja uprawiając seks, liczę się z tym, że mogę być w ciąży. Choć dzieci nie chcę jeszcze mieć, nie przeraża mnie ten fakt. Może dlatego, że za niecały rok wychodzę za mąż. W każdym razie, życzę również jednej kreski na teście... ;)

Gość załamana nastolatka
jagg, ja tez uprawiajac seks licze sie z tym ze jadac tylko na prezerwatywach moge zajsc w ciaze ale jednak mimo wszystko wiedzac w jakim jestem punkcie swojego zycia mysle ze na dzieci mam jeszcze czas... dzieki wam dobrzy ludzie:)

Gość ja debiluję
załamana- i co Ci po odpowiedzi? Niech Ci 100 osób powie, że ciąży nie będzie, a potem się okaże, że jest, albo na odwrót. Może lepiej jednak test i lekarz?